Użytkownik JOHN_TRAVOLTA Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 1. Imię: Igor 2.Twój nick na serwerze: JOHN TRAVOLTA 3. Aktualny wiek: 16 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT):https://www.gametracker.com/player/JOHN TRAVOLTA/145.239.18.202:27015/ 5. W jakich godzinach grasz?: różnie od 13 do 23 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 5/7 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: TAK 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: TAk 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Czasami nie ma Admina na serwerze a jest na nim cziter. Przydały by sie muty dla "dzieci", które zbyt dużo się odzywają. Jestem przyjazny dla ludzi i umiem szybko nawiązywać kontakty z nimi. Przez to myślę, że jestem odpowiednia osobą na posiadanie Admina na tym serwerze. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/JOHNTRAVOLTA_1/ 12. Twój Steam ID:STEAM_1:1:504633235 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Jestem na NIE +czas -sm -karalność -widziałem Cie 2 raz na serwerze 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 7 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 Jestem na: NIE +czas +doświadczenie -sm -karalność Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NiQutii Opublikowano 8 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Jestem na Tak +czas +doświadczenie -/+ sm (byłeś adminem na sieciach wiesz jak banować) +potrzeba adminów którzy będą upominać -/+ karalność (dostałeś muta na 10 minut z powodem odpocznij raczej nie jest to coś co by odrzucało ) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ryaNNNq Opublikowano 8 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Jestem na tak +czas +doswiadczenie +wiek -sm +/- karalnosc Odnośnik do komentarza
Użytkownik Marmur Opublikowano 8 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 (edytowane) Jestem na TAK +czas -sm +/-karalność +wiek +potrafi zwrócić uwagę w odpowiednim momencie Edytowane 8 Lipca 2020 przez Marmur Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 8 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Popraw swoje zachowanie i złóż podanie ponownie za 7 dni. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 8 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi