Użytkownik Xayoo Opublikowano 8 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Nick: Xayoo Z jakiej rangi rezygnujesz?: Opiekun OnlyMirage#3 (Dawniej #4 obv) Powód rezygnacji: Hmm od czego zacząć, rezygnuję przez ogólną niechęć do CS:GO i "zmęczenie" przez bycie opiekunem, ktoś może powiedzieć, że opiekun to ma luźno ale przez te około 9 miesięcy pełnienia tej funkcji na dwóch sieciach i zdarzających się niepowodzeń przeszła mi to ochota. Nie żegnam się ze strefą, postaram się tu pojawić raz na jakiś czas bo chciałbym kiedyś powrócić ale już nie na rangę opiekuna. Pozwolę sobie jeszcze pozdrowić parę osób albo raczej wypisać tu tych których lubię/uwielbiam/szanuję: @ DizZy @ Łapa @ WhiteNygga @ PJETRAS @ `Malina ღ @ Dershia @ UwU @ fluxx @ seyn @ Astralk1ng @ WARIAT1998 @ *L6* @ dobrygracz32 i wiele innych, jak kogoś pominąłem to proszę dać znać No i znajome nicki wiadomo z jakiej sieci oczywiście też zaliczacie się do tego wyżej: @ TELEMORDA @ Ervvvv @ F1ndulek @ HAES @ Paris @ UDAK @ kubsonkocur @ FRIK @ LICKMYFOOT @ TMATI 8 Steam Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 8 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Xayoo! Kontakt zostaje wciąż, Rozbierany Only Mirek istnieje ? także na pewno się nie żegnamy Czekamy, aż wrócisz Powodzonka! 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 8 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Trzymaj się i powodzenia! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 8 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 3maj sie byqu! 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Łapa Opublikowano 8 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 o ty :C 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 3maj się i powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik nof Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 3maj sie Xayoo, gdyby nie Ty nie bylo by mnie tu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 3maj się i powodzonka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Trzymaj się ciepło :C Odnośnik do komentarza
Użytkownik nof Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 PS. Mam nadzieje, że nadal bierzesz tą substancję, i to żart oczywiście, jak już nie będziesz brał to usuń ten post pls xd Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Lipca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi