Użytkownik -.Nothingness.- Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Jaka była najgłupsza, czy też najśmieszniejsza sytuacja którą zrobiliście w przypływie radości? Ja np tańczyłem dziwne tańce na środku rynku XD 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Szedłem i machałem się na 2 strony w galerii xd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik largo:) Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Sikałem przez okno w aucie na drogę szybkiego ruchu 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 9 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 może nie w przypływie radości ale świeże - wczoraj z przyjaciółką zaczelysmy śpiewać po ukraińsku w tramwaju, a jak czekalysmy na busa to zaczęłysmy tańczyć na przystanku ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Przypływ radości hmm raczej nie ale poszedłem spać w kościele i jakoś z ławki prawie wypadłem :-) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Dokladnie to samo co largo Piona 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Długi poślizg na kolanach jak coś dostałem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Skordal Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Kleje głupa na mieście i nie z przypływu radości tylko ciągle 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Darcie się i przy tym dzikie tańce xd 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 9 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 @ Krixo ez 2 ze sprawdzianu śmigło na ławce 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 10 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Zapaliłem z kolegą wieczorem i biegaliśmy po polu szukając zwierząt :s 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 No jest tego dużo podam 2 ciekawe historie. 1. Gdy szedłem z kumplem do sklepu (ok.30 m od domu), taki gościu, Diabeł ma ksywe z piskiem opon ruszył ze sklepu, a my mu środkowy palec i pukamy się w czoło. On to widzi i odwraca się, ale pojechał gdzieś. Po 3 godzinach wracamy z boiska zmęczeni i widzimy Diabła. Jedzie za nami. Zaczeliśmy uciekać i wreszcie zmachani dobiegliśmy do mojego domu. 2. Musiałbym pomyśleć ale na pewno jedną z głupszych rzeczy jakie zrobiłem w dzieciństwie było podpalenie mojego biurka. Miałem elektryczną zapalniczkę i zacząłem się nią znudów bawić przykładając płomień do brzegu blatu. No i trochę sie zapaliło Na szcęście udało mi się to ugasić ale trochę dymu było i ściana przy biurku się okopciła Tyle, więcej nie pamiętam. 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi