Użytkownik WujekSosna Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) 1. Imię: Mateusz 2.Twój nick na serwerze: WujekSosna 3. Aktualny wiek:20 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): Miałem różne nazwy łącznie wychodzi 25/30 godzin 5. W jakich godzinach grasz?: w zależności od godzin pracy , zazwyczaj od 7 do 14 lub od 18 do 23 6. Znajomość SourceModa [0/10]?:6 7. Czy posiadałeś już kiedyś Admina?:Nie 8. Byłeś kiedyś karany na StrefieSkilla ?:Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś posiadać tę funkcję?: Jestem osobą która posiada dosyć sporo wolnego czasu po pracy , mógłbym spędzać go na pilnowaniu graczy. Jestem również osobą która nie szuka konfliktów na siłę. Problemy graczy staram się rozwiązać tak aby żadna z stron nie została pokrzywdzona.Posiadam dobry kontakt z graczami na serwerze. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/GramNa30fpsPozdro/ 12. Twój Steam ID:STEAM_0:0:461540531 Edytowane 9 Lipca 2020 przez WujekSosna 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Jestem na TAK +wiek +rozpoznawalność +jesteś przyjazny dla graczy co jest dużym plusem -sm 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrVarnaz <3 Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Jestem na TAK +wiek +rozpoznawalność +pozytywny gracz -sm 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka she Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Jestem na NIE, dlaczego? +wiek, +jesteś komunikatywny, +/- sm, jeżeli 6/10 to na pewno kojarzysz jakieś komendy, ale mimo wszystko z czasem da się to ogarnąć. +/- czas, wymagany czas prawdopodobnie spełniasz, ale nie widuję Cię na serwerze zbyt często. Gdybyś się poprawił, to zmieniłabym swoją decyzję. Widziałam Cię na serwerze zaledwie kilka razy. Nie wiem jaki jesteś teraz w stosunku do innych graczy. Także jeśli poprawiłbyś aktywność to jak najbardziej byłabym na tak, bo kiedyś grałeś i mniej więcej pamiętam Twoje zachowanie. Tyle ode mnie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kamyyl Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 (edytowane) Jestem na nie, nie znam gracza. Podanie spoko ale no niestety. Nie mam co oceniać. Edytowane 10 Lipca 2020 przez kamyyl Netural si 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik JOHN_TRAVOLTA Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Jestem na NIE, ponieważ : -sm - nie wyrobiłeś jeszcze godzin pod tym nickiem, ale można to zmienić +wiek +rozpoznawalność Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Torri Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Jestem na TAK +wiek + czas na serwerze +/- znajomość sm, ale wszystko jest do wyuczenia + ogarnięty chłopak, więc na 100% da sobie radę 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kukixd Opublikowano 9 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Jestem na : TAK +wiek +aktywność -sm ale idzie ogarnąć szybko 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ NiQutii Opublikowano 10 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Jestem na : Nie +wiek -godzinki - sm Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 10 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Jestem na TAK + Wiek + Wiem, że poprawisz sm oraz aktywność +/- SM 6/10 nie jest wybitne ale ważne, że coś wiesz - GT Ale w razie co wszyscy ci pomożemy to ogarnąć, głupim chłopem nie jesteś, więc sobie poradzisz. Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 11 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 @ Opiekun SerweraONLY MIRAGE#1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 11 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Doskonale wiemy czemu podanie stało prawie 3 dni Przyjmuję na okres próbny, który trwa 7 dni. 1 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony LEGENDAR Opublikowano 11 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi