Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marta. Opublikowano 10 Lipca 2020 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 1. Imię: Marta 2. Wiek: W tej chwili 24, ale jeszcze troszkę i będzie 25. 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Myślę, że dosyć dużo. Codziennie przeglądam forum po kilka godzinek by być na bieżąco z wszystkimi tematami, które są wrzucane na forum. Właściwie co jakiś czas spoglądam na telefonie czy nie pojawiło się coś nowego. 4. Co chciałabyś zmienić: Moim zdaniem na chwilę obecną nie trzeba nic zmieniać. Chcę pomóc obecnej moderacji w pilnowaniu porządku na forum. 5. W czym chciałabyś pomóc: Przede wszystkim w utrzymywaniu porządku, sprawdzaniu nowych tematów, także w pomocy nowym jak i obecnym użytkownikom forum gdyby wymagała tego sytuacja oraz pilnowania tego by był przestrzegany regulamin forum. 6. Dlaczego akurat Ty: Wydaję mi się, że jestem osobą miłą, bezkonfliktową, staram się też przestrzegać regulaminu jak i zgłaszać posty, które go łamią. Uważam także, że przyda się dodatkowa para rąk do pomocy. 7. Staż na forum: Właściwie konto na forum mam od 28 września, ale zaczęłam się udzielać dopiero jakoś w połowie kwietnia. 8. Czy byłaś już kiedyś Moderatorem: Tak, oczywiście. Pełniłam już kiedyś tą funkcję na innym forum. - - - Kilka słów odnośnie urlopu: Owszem mam urlop, ale tylko dlatego, że ciężko byłoby mi wyrobić w tym okresie godziny na serwerze. A jeśli znajdę chwilę to wbijam na serwerek. 2 7 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 10 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Hmmm, w mojej ocenie osoba która składa podanie na Moderatora FORUM, powinna systematycznie się na nim udzielać, tak jak Dusia wspomniała w podaniu u Dari, jesteście może i znane ale głównie z serwerów. Ja aczkolwiek dałbym Ci szansę by wprowadzić jakąś świeżość na forum, i wiem że gdybyś pełniła tą funkcję to byś częściej na nim się udzielała. Bo osoby które są tylko na forum tak jak ja, Cie nie znają gdyż nie dałaś się im poznać z tej racji że bardzo mało na nim jesteś w mojej ocenie. Ale ta jak powiedziałem jestem na Tak i życzę powodzonka. 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 W porównaniu do Darii jesteś bardziej aktywna w postach i masz lepszy staż, więc jestem na małe Tak. +Aktywność w postach. +Czas online. +Staż. +Chęć pomocy. -/+Rozpoznawalność. -/+ Też nie jestem przekonana co do bezstronności. ;d 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 10 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Jestem na TAK +Wiek +Pomocna, +Nolife forumowy +Dobrze wykonuje swoje obowiązki, napewno sobie poradzi! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ maliiii Opublikowano 10 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Jestem na TAK +Wiek +Pomocna +Aktywna +Staz 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Jestem na małe Tak Na Okres próbny +Staż w sieci - Tylko te częste urlopy -Ostatnio słaba aktywnośc na forum. +Większość wymagań spełniasz +Rozpoznawalna Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ RedBoi. Opublikowano 11 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Jestem na Tak. +Pomocna +Wiek +Aktywność + Chęć pomocy Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 11 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Przyjmuję na okres próbny 2 tygodni. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 11 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi