Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. daria. Opublikowano 10 Lipca 2020 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 1. Imię: Daria 2. Wiek: 24 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na forum jestem codziennie przynajmniej kilka godzin. Staram się być na bieżąco z nowymi tematami. Jeśli nie mam dostępu do laptopa, to zawsze w wolnej chwili zerkam tutaj również na telefonie. 4. Co chciałbyś zmienić: Uważam, że forum nie wymaga na ten moment żadnych zmian. Chciałabym wesprzeć moderatorów w pilnowaniu porządku na forum i trochę ich odciążyć. 5. W czym chciałbyś pomóc: Tak jak wspomniałam - przede wszystkim w pilnowaniu porządku na forum. Chciałabym służyć pomocą dla użytkowników i moderacji. 6. Dlaczego akurat ty: Uważam, że jestem bezstronną i pomocną osobą. Jako użytkownik zgłaszam posty, które łamią regulamin. Spędzam na forum dużo czasu, mam dobry kontakt z użytkownikami. 7. Staż na forum: Konto na forum posiadam od 20 kwietnia. Staż jest niewielki, ale uważam, że mimo to jestem dość rozpoznawalną osobą. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak, pełniłam już funkcję moderatora na innej sieci. Nie była to moja jedyna wyższa ranga. Urlop nie będzie kolidował z wykonywaniem obowiązków moderatora, ponieważ jak już wspomniałam - forum przeglądam także na telefonie. 2 9 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 10 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Mimo, że jest w uj dużo podań na moderatora to ja jestem na tak +miła +doświadczenie +ładne podanie +wiek 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Jaa nistety jestem na Nie. -Staż (Prawie 4 miesiące na forum ;x) -Aktywność w postach. -Czas online na forum. -/+ Z tą bezstronnością nie jestem pewna D: +Chęć pomocy. +Doświadczenie. Myślę, że na forum jesteś bardziej rozpoznawalna przez osoby z serwera DD2 i ts'a tylko, bo z forum zwykli użytkownicy nie mają jak za bardzo Cię rozpoznawać ze względu na małą aktywność w postach +aktywność na strefboxie przeciętną :x Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 10 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Jestem na tak, +Wiek +Pomocna, +Doświadczenie, +/- Ta aktywność, która wspomniała Pani wyżej.... Ważne że jest chęć i zaangażowanie! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ maliiii Opublikowano 10 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 Jestem na TAK +Wiek +Doswiadczenie +pomocna +Aktywna, wiec czas na forum sie poprawi 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 10 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 No więc co moge powiedzieć o @ daria. jedna z najbardziej pozytywnych osób na forum, wyróżniająca się, czy to aktywnością, pracowitością, czy po prostu charakterem. Otwarta, względnie miła i dobrze wypełniająca swoje obowiązki jako admin serwera. Wydajesz mi się być jednym z najlepszych kandydatów na moderatora, ale nie będę ferować swoich poglądów bardziej, niż już to zrobiłem. Może masz doświadczenie, o którym piszesz i wydaje mi się, że masz też odpowiednie podejście do ludzi, żeby nie tylko kosić, ale też pomagać. Jak najbardziej, TAK. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 11 Lipca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Jestem na NIE - Staż - Aktywność w postach + Doświadczenie + Wiek Minimalnie 18 lat, + 10 dni online, - Minimalnie 300 postów, - Rozpoznawalność oraz aktywność, +/- Znajomość ortografii i zasad pisowni, +/- Wysoka kultura osobista, +/- Brak ostrzeżeń na koncie. + 1 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 11 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Z tego powodu, że wyższa administracja wyraziła swoją opinię i nie spełniasz wymagań, odrzucam podanie. Odnośnik do komentarza
Legends Never Die Dershia Opublikowano 11 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi