Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie od bana jeszcze raz.

Tamara

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Tamara v3

Nick admina banującego. Pletwek , steam id: STEAM_0:0:181461568

Dostałeś bana, gaga czy muta?: perm bana

Czas oraz data bana: 12.07.2020 20:02

Serwer na którym dostałeś bana: only awp #1

Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Nie wiem tak naprawde co napisac poniewaz wszedlem na serwer i od razu dostalem bana na rozgrzewce od administratora Pletwek.  Jak widac po statystyckach jestem bardzo dobrym graczem, gralem juz kilka tygodni na tym serwerze, bylem tez jednym z topowych graczy. Nie wiem za co dostalem bana, jak pisalem dostalem bana na rozgrzewce, nawet gra sie nie zaczela, za co mialem dostac bana? Za uzywanie kosy? Za jakiegos Aimbota na kosie? Smieszne, prosilbym o jakies dowody za co mialbym niby dostac bana za cheatowanie na serwerze. Dlatego ze ktos napisal na discordzie ze cheatuje dla zartow nie jest powodem abym zostal zbanowany. Prosze tez pomyslec o tym, ze dana osoba nie wyslala by mi tego gdyby nie chciala mi pomoc, nie wyslala by mi tego jezeli byla by po stronie osoby ktora mnie zbanowala, widac ze to bylo tylko dla zartow lub dla tego ze dana osoba chciala miec spokoj od administratora, musze tez ujac ze administrator wypisywal do niej az 15 minut. Demo z poprzedniej gry: https://anonfiles.com/Rcyb68F4o9/auto0-20200712-193730-890497917-awp_lego_x-StrefaSkilla.pl_Only_AWP_WS_KNIFE_GLOVES_128TR_dem  jak widac administratora nie bylo nawet na serwerze, wiec nie mogl mnie nawet ogladac i sprawdzic czy mam jakies wspomagacze. Demko 2: https://anonfiles.com/P8206cF2o5/auto0-20200712-200205-1971157335-awp_kox-StrefaSkilla.pl_Only_AWP_WS_KNIFE_GLOVES_128TR_dem  jak napisalem na poczatku, nie ma co duzo opisywac, zostalem zbanowany zanim gra sie zaczela wiec tym bardziej nie ma uzasadnienia do bana.

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:530248447&advType=steamid&Submit

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info.

Napisalem to wszystko aby bylo wiadomo o czym pisze.

1.Skad mam wiedziec kto to jest P4TRIK50N?

2. Nawet nie wiesz na jakim to bylo serwerze.

3. Naprawde myslal bys ze cooky wyslala by mi screena gdyby chciala zebym zostal zbanowany?

4.Z Tego co wiem ze ma bana za przyznanie sie.

108794302_1266159200442821_7872226354852931898_n.png

• Ha ha 2
  • Zasłużony

Powiem krótko i na temat streamowałeś jak cheatowałeś? Do widzenia.

• Lubię to! 3
  • Super 1

legendar3.png.1d383cd82b2cd55e806a1da2e00c3f29.png.c289c91bc0dac0eaee055e6f5e482a4c.png

• Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz nieodbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

legendar3.png.1d383cd82b2cd55e806a1da2e00c3f29.png.c289c91bc0dac0eaee055e6f5e482a4c.png

• Legends Never Die

Zacznijmy od tego, że odkąd tutaj jestem są z Wami same problemy. Na samym początku wbijałeś na multikontach. Po dodaniu do regulaminu punktu odnośnie wielu kont, zebrałeś ekipę swoich znajomych i wszyscy latacie na nickach Tamara, Tamarav3, Tamarav8 itp. Swoim zachowaniem prowokujecie celowo administrację serwera. Niejednokrotnie przyznawaliście się do cheatowania i śmialiście się w twarz adminom, którzy nie mieli na Was dowodów. Załączony został ss, jak streamujesz używając cheatów. Dla pewności, admin spytał osobę siedzącą na kanale o tożsamość streamującego. Odpowiedź była jednoznaczna i wskazywała Ciebie. Na serwerze dyskutujecie z adminami, podburzacie, a koniec końców grozicie skargami na forum. Nie mam zamiaru trzymać takich osób na sieci. Macie destruktywny wpływ na serwer jak i jego społeczność. Cheaty są tylko dodatkiem do Twojego zachowania. Mówiłeś, że masz wywalone na serwer, gdyż jest wiele podobnych. Darujcie sobie zatem cały ten cyrk na forum. Ban zostaje.
Pozdrawiam.

• Super 2
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]