Użytkownik mozekociolka Opublikowano 14 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Nick: moze kociolka? Imię: Marek Wiek: 20 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie Doświadczenie z amx[1-10]: 8/10 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/moze kociolka%3F/145.239.20.145:27130/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/profiles/76561198216984436 Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Cóż, jak zauważyłem macie lukę w administracji i chętnie przyłożył bym się do rozwoju serwera. Chciałbym aby ten serwer nabrał pewnych obrotów i ruszył z kopyta bo jest to chyba jedyny serwer Surf, który znalazłem po roku przerwy w graniu w Counter'a. Na tego typu serwerze miałem admina niejednokrotnie, mam dosyć spore w tym doświadczenie, spędziłem na Surfie ładnych kilka lat, serwer znany jeszcze za dzieciaka Bywam naprawdę często na serwerze z powodu dużej ilości czasu jaką teraz posiadam, dlatego dołożę wszelkich starań aby doprowadzić wszystko do ładu bo niezły chaos się dzieje jak wchodzę na serwer czytaj łamanie regulaminu. Stażu jako takiego dużego nie mam, przegrałem 20h w kilka dni. Kontakt: Steam, forum Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak Edytowane 14 Lipca 2020 przez mozekociolka 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik madziachrypka Opublikowano 14 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MATE Opublikowano 15 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Oooo panie jasne ze na TAK : + wiek + składka + amx ogarnia ! sam to wnioskuje po naszych rozmowach Dawać go pod nasze skrzydło ! Dobry chłopak pomocny i ma wiele spoko pomysłów ! Jak najbardziej na Tak ! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RUSSIA Opublikowano 15 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Jestem na tak. *Widać że ogarnia surfa *Składka *Wiek *Aktywność 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 15 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi