Użytkownik xor Opublikowano 14 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 pomyślałem że skoro serwer dobrze prosperuje to można wprowadzić pare usprawnień (żeby prosperował jeszcze lepiej): -zwiększyć ilość slotów do 25 (często dobija do 20+rezerwacja slota) -dograć nowe zabawy (czyli te co były) tylko bez tagu w colorchacie "Pozdro od Topsa" -komende amx_ip zapewnić tylko dla graczy z flagami (nieautoryzowani gracze którym wystarczy połączenie z serwerem mają liste ip graczy na zawołanie) -nowy mapmanager w którym można nominować mapy (akurat mam) -może jakaś fajniejsza ruletka z ciekawszymi wynikami niż: "wylosowałeś %i hp", "wylosowałeś %i dolarów", "zginąłeś :(" -w piątek zamiast killdaya, można dać głosowanie na zabawy, bo ten killday to może się przejeść chyba wszystko by było na +, jakby coś było trudne w wykonaniu to mogę pomóc ($$) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik NeQMaster Opublikowano 14 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) Myślę ze pomysł jak najbardziej okej, jestem za Edytowane 14 Lipca 2020 przez NeQMaster Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Ja bym sloty zwiększyła do 27 bynajmniej. Wszystkie propozycje jak najbardziej na plus, prócz tej ostatniej, a konkretnie "jakby coś było trudne w wykonaniu to mogę pomóc ($$)" a w szczególności ten napis na zielono jest najbardziej brzydki ;d 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik botmatheyw Opublikowano 14 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Propozycje całkiem trafne. -$$ już dostałeś starczy ci. Odnośnik do komentarza
Gość Aguś Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Ja polecam dodac do zabaw dziadka mroza (bo podobno dalej nie ma) i usunąć irytujące piosenki na strzelankach bo ludzie ciągle sie pytaja jak to wyłączyć. Fajnie jest muzyczkę dac do zabaw ktore nie wymagają nasluchiwania gdzie jest twoj przeciwnik. Do zmiany wg mnie tez ten kill day lepiej vote na zabawe zrobić Pomysly 6.3 na + Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bravo Opublikowano 17 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Jak najbardziej na tak sześczy. +63 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 18 Lipca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 @ Trivor , @ Opiekun SerweraJailbreak zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Lipca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 "-zwiększyć ilość slotów do 25 (często dobija do 20+rezerwacja slota)" Nie zauwazylem zeby serwer byl pelny dluzej niz minute. GT tez tego nie pokazuje. Average (past month): 8. nie robcie sobie jaj, to ze raz dziennie jest full to nie powod do dawania 26/32 slotow, bo i tak nie beda grane -dograć nowe zabawy (czyli te co były) tylko bez tagu w colorchacie "Pozdro od Topsa" - Wypieprzają crashe. Moge dodawać jedną na kilka dni i zobaczymy. -komende amx_ip zapewnić tylko dla graczy z flagami (nieautoryzowani gracze którym wystarczy połączenie z serwerem mają liste ip graczy na zawołanie) - Nie mogą jej używać zwykli gracze, nie wiem skąd takie info. ] amx_ip You have no access to that command 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi