Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Lista propozycji

xor

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

pomyślałem że skoro serwer dobrze prosperuje to można wprowadzić pare usprawnień (żeby prosperował jeszcze lepiej):

-zwiększyć ilość slotów do 25 (często dobija do 20+rezerwacja slota)

-dograć nowe zabawy (czyli te co były) tylko bez tagu w colorchacie "Pozdro od Topsa"

-komende amx_ip zapewnić tylko dla graczy z flagami (nieautoryzowani gracze którym wystarczy połączenie z serwerem mają liste ip graczy na zawołanie)

-nowy mapmanager w którym można nominować mapy (akurat mam)

-może jakaś fajniejsza ruletka z ciekawszymi wynikami niż: "wylosowałeś %i hp", "wylosowałeś %i dolarów", "zginąłeś :("

-w piątek zamiast killdaya, można dać głosowanie na zabawy, bo ten killday to może się przejeść

chyba wszystko by było na +, jakby coś było trudne w wykonaniu to mogę pomóc ($$)

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Myślę ze pomysł jak najbardziej   okej, jestem za

Edytowane przez NeQMaster
  • Junior Admin
Junior Admin

Ja bym sloty zwiększyła do 27 bynajmniej.

Wszystkie propozycje jak najbardziej na plus, prócz tej ostatniej, a konkretnie "jakby coś było trudne w wykonaniu to mogę pomóc ($$)" a w szczególności ten napis na zielono jest najbardziej brzydki ;d 

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Użytkownik

Propozycje całkiem trafne.

-$$ już dostałeś starczy ci.

Ja polecam dodac do zabaw dziadka mroza (bo podobno dalej nie ma) i usunąć irytujące piosenki na strzelankach bo ludzie ciągle sie pytaja jak to wyłączyć. Fajnie jest muzyczkę dac do zabaw ktore nie wymagają nasluchiwania gdzie jest twoj przeciwnik. 

Do zmiany wg mnie tez ten kill day lepiej vote na zabawe zrobić :PepeHappy:

Pomysly 6.3 na + 

• Właściciel
Właściciel

"-zwiększyć ilość slotów do 25 (często dobija do 20+rezerwacja slota)"  Nie zauwazylem zeby serwer byl pelny dluzej niz minute. GT tez tego nie pokazuje. Average (past month): 8. nie robcie sobie jaj, to ze raz dziennie jest full to nie powod do dawania 26/32 slotow, bo i tak nie beda grane

-dograć nowe zabawy (czyli te co były) tylko bez tagu w colorchacie "Pozdro od Topsa" - Wypieprzają crashe. Moge dodawać jedną na kilka dni i zobaczymy.

-komende amx_ip zapewnić tylko dla graczy z flagami (nieautoryzowani gracze którym wystarczy połączenie z serwerem mają liste ip graczy na zawołanie) - Nie mogą jej używać zwykli gracze, nie wiem skąd takie info. 
] amx_ip
You have no access to that command

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat rozwiązany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]