Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 15 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 1. Imię: Ksawery 2. Wiek: 17 3. Kontakt: snap: Ksawiiiii lub discord Krejzol#1329 4. Twój nick na serwerze: Krejzol 5. Ile czasu spędzasz na TS3: po kilkanaście godzin dziennie 6. Twoje doświadczenie z TS3: opiekun innego serwera TS3 kiedyś 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Kiedyś byłem opiekunem na innym serwerze, informatyk/programista, zajmuje się również ftp itp #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 15 Lipca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Nie wiem czy zauważyłeś ale rekrutacja na Admina TS3 jest wyłączona Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 15 Lipca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi