Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 15 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) 1. Nick: [-HsY-] -.-Paradise-.- 2. Wiek: 15 ( Niedługo 16) 5. Twoja znajomość zadań strażnika: Myślę, że 7/10. 6. Doświadczenie: Byłem Adminem Serwera Only DD2, z jb nie miałem jeszcze styczności. 7. Coś o sobie: Na jb pykam około 2/3 godzinki dziennie zależy jaki dzień, raczej miły i wyrozumiały. 8. Zapoznałeś się z regulamiem? (Regulamin): Tak, zapoznałem się. 9. Mikrofon (Obowiązkowy): Posiadam. 10. Składka (Obowiązkowa - 11zl sms/msc): Tak Edytowane 15 Lipca 2020 przez -.-Paradise-.- 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 16 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 Jest otwarta szybka rekrutacja w której należy składać aplikacje, ponadto zastosowałeś się nie do tego wzoru co trzeba. Link do szybkiej rekrutacji -> 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 16 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi