Użytkownik LatireMO Opublikowano 17 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Twój nick na serwerze: LatireMO Nick admina banującego: Bang awp #2 Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban Czas oraz data bana: 17:41, 16.07.2020 (wiem bo mam nagrane) Serwer na którym dostałeś bana: Only AWP #2 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): w sumie to nie wiem co napisać oprócz tego, że admin który mnie zbanował nie odróżnia skilla i informacji uzyskanych dzięki słuchawką od Wh Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&searchText=LatireMO&Submit=Search Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199057242287/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserHistory Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg Connecting to public(91.224.117.207:27015) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff #Valve_Reject_Banned_From_Server **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krixo Opublikowano 17 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 @ BANG masz 48h na rozpisanie demka Odnośnik do komentarza
Użytkownik BANG Opublikowano 17 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 2 Runda Cały czas patrzy się przez ściane na graczy z przeciwnej drużyny 3 Runda początek wychodzi wcelowany na 2 chłopa 1 trafia 4 Runda 1:43 - 1:40 Stopniowo wychyla na chłopa celując mu w głowe 5 Runda 1:30-1:28 Czeka wcelowany Oglądałem też demko z poprzedniej mapy gdzie również wychylał pare razy wcelowany 2 Poprzednie mapy oglądał inny admin i też podejrzewał go o wh 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik LatireMO Opublikowano 18 Lipca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Notka przed wyjaśnianiem moich zachowań. Większość moich "dziwnych zachowań" można w bardzo prosty sposób wytłumaczyć, jest to między innymi: skill, gamesense, info z słuchawek lub shoulder peek. Dodatkowo będę się wstrzymywał od komentarzy w stronę pana Bang, które tylko by obniżyły jego reputację. 2 Runda Cały czas patrzy się przez ściane na graczy z przeciwnej drużyny - Pierwsza rzecz, na samym początku rundy ustawiam się by wcelować się w lewy punkt gdzie MOGĄ być przeciwnicy, zresztą robiłem to w każdej rundzie. Kolejna rzecz 1:34, widząc moim team-mate'ów wcelowanych w środek mostu myślałem że przeciwnik może stać za box'em, i ja grając po raz pierwszy na tej mapie nie wiedziałem czy da się to skanować czy nie. Kilka moich zabójstw wynika dzięki shoulder peek'owi, które zresztą widać, że dają wiele info (nie wychylam jak debil z gold'a/silver'a na pałe) Pod koniec rundy ostani CT jest na spawn TT, gdybym miał WH to wiedziałbym, że tam jest, więc zadam pytanie retoryczne. Dlaczego nie wiedziałem od samego początku??? (odwróciłem się znowu dzięki swojemu team-mate'owi) 3 Runda początek wychodzi wcelowany na 2 chłopa 1 trafia - (nie rozumiem tego zdania po polsku więc będę je interpretował jako "Na początku rundy wychodzi wcelowany w drugiego przeciwnika i go trafia") No proste że go trafiłem lol, przecież ten filar jest z drewna. 4 Runda 1:43 - 1:40 Stopniowo wychyla na chłopa celując mu w głowe - Ten punkt nie ma żadnego sensu, wychyliłem bo słyszałem strzał zza box'a 5 Runda 1:30-1:28 Czeka wcelowany - Ten punkt również nie ma najmniejszego sensu, tak jak wcześniej napisałem, słyszałem strzały i tyle, a jeszcze bardziej wychylać nie będę bo dzbanem bez mózgu nie jestem (i tak dostałem niezłego delete'a) Oglądałem też demko z poprzedniej mapy gdzie również wychylał pare razy wcelowany - Jeżeli chodzi o poprzednią mapę to nie mam całego nagrania, ale w taki sam sposób można wszystko wytłumaczyć. (tak wiem demka są) 2 Poprzednie mapy oglądał inny admin i też podejrzewał go o wh - No ta, niech zgadnę Julka aka. pan, o którym nie chcę mówić by go nie pogrążyć. Jeżeli nadal będą wątpliwości to niechętnie odpowiem na pytania oraz wątpliwości, chociaż sądzę że jest to niepotrzebne. W sumie gdyby mi nie zależało to nie pisałbym tego odwołania i poszedł na inny serwer. (mógłbym ostrzej polecieć ale nie chcę obrażać niepotrzebnie administracji) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Skordal Opublikowano 19 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi