Użytkownik IHAVECHEATSGOCRY Opublikowano 17 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 1. Imię: Sebastian 2.Twój nick na serwerze: SEBASTIAN RKS 3. Aktualny wiek: 16 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT): 60.7h https://www.gametracker.com/player/SEBASTIAN RKS/193.33.176.114:27015?per_page=ALL&page=1&game=&loc= 5. W jakich godzinach grasz?: Gram w godzinnach porannych od 9 do 12 a nastepnie od 15 do nawet 23 6. Znajomość SourceModa [0/10]?: 8/10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Nie 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nie 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Sądzę że powininem zostac adminem ze względu relacji między graczami na serwerze. Wiele osób chciałoby bym został adminem. Postaram się pomóc dodać serwerowi skrzydeł <3. Chciałbym zdobyć doświadczenie w tej branży. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/hf57658fs/ 12. Twój Steam ID: STEAM_1:1:533590008 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 17 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 - doświadczenie +wiek +SM +GT +Godziny na Steam Jestem za Okresem próbnym 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 17 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 @ Admin CS:GO AWP NOSCOPE zapraszam do wypowiedzi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ZeroTwo Opublikowano 17 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 + wiek + czas grany + czas w których może grać + SourceMode\ Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PabloEscobar Opublikowano 17 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 +wiek +GT +SM Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 19 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Przyjmuję myślę, że koledzy nauczą cie co i jak 1 Odnośnik do komentarza
Legends Never Die PJETRAS Opublikowano 19 Lipca 2020 Legends Never Die Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 9 Października 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi