Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Klatkowanie ludzi na serwerze i pokazywanie prędkości

mozekociolka

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Cześć, wychodzę z propozycją o dodaniu i usprawnieniu dwóch rzeczy. Pierwsza jak pewnie  duża liczba osób zauważyła to ludzi bardzo klatkuje tzn. ścina gdy biegają bądź surfują pomimo pingu w granicach 10-15. Oczywiście nie zawsze.  Nie wiem czy jest to błąd serwera czy wpływa na to jakiś inny czynnik ale fajnie jak by zerknąć na to i naprawić/usprawnić bo nie będę ukrywał jest to dosyć irytujące jak nie możesz kogoś zabić z bliższej odległości bo go klatkuje i pociski lecą obok niego.

Druga sprawa to dodanie małego licznika na środku gdzieś przy dole ekranu, który by pokazywał prędkość przy strefowaniu bądź samym surfowaniu. ;]

• Lubię to! 2

ezgif.com-resize.gif

• Użytkownik

Licznik spoko a co do 1 propozycji mi nie nie zdazylo cos takiego :D . Ja to mam propozycje wgrac nowe klasy premium a moze poprostu wiecej ich bo ludzie nie chca brac pponiewaz nie ma w nich nic szczegolnego ! A co rozmawiam na serwie to chetnie by brali :P

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Hmm, na innych serwerach nie widziałem takiego klatkowania innych ludzi. Może jest to tylko moja subiektywnia opinia ale z osobistych obserwacji nie tylko ja to zauważyłem. Fpsy mam stałe ping w granicach 10-13 więc nie wiem jakie jest tego podłoże. Niech się inni wypowiedzą, jestem ciekaw.

A co do tych klas premium to zgadzam się z MATE. Przydałyby się jakieś nowe klasy premium bo te dotychczasowe nie są jakieś rewelacyjne, też mało osób bierze się za ich kupno. Może z 2-3 klasy, które miałyby ciekawy zestaw broni bądź bonusów by ludzi do tego zachęciło. No i fajnie by było dodać jakieś nowe queściki bo ludzie w większości je kończą a do levela brakuje :)

• Super 1

ezgif.com-resize.gif

• Skowron

sygnatura Strefa.jpg

• Użytkownik

Bardzo dobra propozycja :)

• 5 tygodni później...
  • Właściciel
Właściciel

Licznik wgrany, klatkowania raczej nie ma, usunalem bronie z mapy wypadajace, powinno pomoc

• Właściciel
Właściciel

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja przyjęta.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]