Użytkownik mozekociolka Opublikowano 19 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Cześć, wychodzę z propozycją o dodaniu i usprawnieniu dwóch rzeczy. Pierwsza jak pewnie duża liczba osób zauważyła to ludzi bardzo klatkuje tzn. ścina gdy biegają bądź surfują pomimo pingu w granicach 10-15. Oczywiście nie zawsze. Nie wiem czy jest to błąd serwera czy wpływa na to jakiś inny czynnik ale fajnie jak by zerknąć na to i naprawić/usprawnić bo nie będę ukrywał jest to dosyć irytujące jak nie możesz kogoś zabić z bliższej odległości bo go klatkuje i pociski lecą obok niego. Druga sprawa to dodanie małego licznika na środku gdzieś przy dole ekranu, który by pokazywał prędkość przy strefowaniu bądź samym surfowaniu. ;] 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MATE Opublikowano 19 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Licznik spoko a co do 1 propozycji mi nie nie zdazylo cos takiego . Ja to mam propozycje wgrac nowe klasy premium a moze poprostu wiecej ich bo ludzie nie chca brac pponiewaz nie ma w nich nic szczegolnego ! A co rozmawiam na serwie to chetnie by brali 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mozekociolka Opublikowano 19 Lipca 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Hmm, na innych serwerach nie widziałem takiego klatkowania innych ludzi. Może jest to tylko moja subiektywnia opinia ale z osobistych obserwacji nie tylko ja to zauważyłem. Fpsy mam stałe ping w granicach 10-13 więc nie wiem jakie jest tego podłoże. Niech się inni wypowiedzą, jestem ciekaw. A co do tych klas premium to zgadzam się z MATE. Przydałyby się jakieś nowe klasy premium bo te dotychczasowe nie są jakieś rewelacyjne, też mało osób bierze się za ich kupno. Może z 2-3 klasy, które miałyby ciekawy zestaw broni bądź bonusów by ludzi do tego zachęciło. No i fajnie by było dodać jakieś nowe queściki bo ludzie w większości je kończą a do levela brakuje 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RUSSIA Opublikowano 21 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Mi nie klatkuje, Licznik spoko sprawa . Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 22 Lipca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 @ Trivor ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ler0x4h Opublikowano 27 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Bardzo dobra propozycja :) Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Licznik wgrany, klatkowania raczej nie ma, usunalem bronie z mapy wypadajace, powinno pomoc Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi