Użytkownik Kacperek Opublikowano 19 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT 1.6 Nick: Kacperek Imię: Kacper Wiek (dokłada data): 01.06.2003 SID: Steam_ID: 0:0:423632764 Znajomość AMXX*(1-10): 7/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum jestem aktywny na tyle, żeby sprawdzić się na tej posadzie i nie będzie z tym żadnego problemu. Czasami gdzieś pojadę lub coś innego, ale śledzę forum i widzę wszystko. Mogę określić 3-4 h w ciągu dnia lub więcej. Opisz siebie: Mam na imię Kacper, pochodzę z województwa warmińsko-mazurskiego. Aktualnie uczę się i w miarę mi idzie ta nauka, w wolnym czasie uczęszczam na treningi mma i jestem z tego powodu zadowolony. Interesuję mnie muzyka, sprzęty muzyczne wiele innych rzeczy. O tym forum ogólnie wiem już długo, pierwszy raz pojawiłem się tutaj w 2018 roku. Miałem dużo przerw, ale teraz znowu tu jestem i interesuje mnie jakieś zajęcie na forum, bo wole na necie posiedzieć. Za kilka miesięcy zamierzam zdawać prawko i zapracować na auto jakieś. Dlaczego akurat Ty?: Teraz mam więcej czasu, żeby posiedzieć na forum i na pewno na to znajdę tak samo. Chciałbym z czymś ruszyć na forum, a gry zostawić w tej chwili na bok. Wiele osób mnie zna i wiecie na pewno o tych akcjach z poprzednimi rangami, ale ludzie zmieniają się i trzeba im zaufać i zaangażować się. Jestem miłą, sympatyczną osobą jedną z największych na forum i mogę nawet o to sprzeczać się. Nie wybieram nigdy żadnej strony między dwójką osób, bo wole zostać bezstronny. Posiadałem już ubteam nie raz w życiu, a z czasem nauczę się więcej lub podpytam się innych osób, jeśli coś nie będę wiedział. Można mi zaufać i nie zdradziłbym żadnej tajemnicy kogoś. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tylko z amxbans miałem jedyną styczność. Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: 7/10 Kontakt: Forum, teamspeak 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 20 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Jestem na NIE - Napisałeś niedawno podanie na moderatora, a już piszesz na ubt ?... - Doświadczenie -/+ IPS Miałeś swoją szanse jako moderator czatu, nie wykazałeś sie za szybko sie porywasz z tym podaniem. Odczekaj trochę 2-3 tygodnie i wtedy napisz podanie, obecnie jakoś Cie nie widzę w zespole. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rambus Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 + Amx / AmxBans + Ładne podanie oraz aktywność na forum. - Doświadczenie - Wiek - Szybko piszesz kolejne podania, niedawno moderator teraz UBT? Na nie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 +AMX +wiek +aktywny +Dużo argumentów + stylistycznie napisane podanie Miły kacpeł, aktywny bardzo, pomoże i jestem na TAK 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 22 Lipca 2020 Skowron Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 @ UBTeam 1.6 @ Opiekun UBTeamCS 1.6 ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Może zacznijmy od tego, ja osobiście mam wrażenie że chcesz zdobyć jakąś ważną rangę na forum, jak nie składałeś podania na moderatora tak teraz składasz podanie na ubt. Oczywiście co prawda 7 dni od ostatniego podania minęło ale zawsze to szczegół... Nie mniej jednak czytając co prawda krótkie lecz estetyczne twoje podanie mogę stwierdzić iż mógłbyś zagościć w naszych szeregach. + Wiek + Estetyka, gramatyka, ortografia i interpunkcja. + Znajomość AMX. + Posiadałeś takową funkcję. Nie wiem czy wiesz ale od każdego członka grupy obowiązujemy, aktywności, sumienności, pracy w zespole i wszelkich tego typu zasad. Następnie przy akceptacji podania zostanie nadane ci parę zadań by sprawdzić twoją znajomość i obsługę na danej posadzie . Bo takich co " się znają na rzeczy" było tu sporo. A my oszustów nie tolerujemy. 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 23 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Również za daniem szansy +wiek +podanie +doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 23 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Okres próbny + Chcesz pomóc obecnym ubt +/- Napisałeś ze posiadasz doswiadczenie/ocenianie 7/10 (jeśli twoje rozpiski będą dobre to zostaniesz na dłużej + Podanie estetyczne + Staż na forum 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PiotrulloDD Opublikowano 23 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 wiek + doświadczenie + Staż na forum + Dobrze wykonane Podanie + Ortografia + Znajomość AMX + Duża ilość argumentów + Jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ akxme Opublikowano 23 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 +Wiek, +Doświadczenie, +Staż +Fakt, ładnie napisane podanie. Jestem na spore za okresem próbnym. Tak. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 23 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Ja niestety jestem na nie. + AMXX + Ładne, estetyczne podanie + Chęci i doświadczenie - wiek - Odnoszę wrażenie, że próbujesz na siłę się gdzieś wcisnąć na forum - Nie dałeś rady jako strażnik na JB, więc mam obawy czy dasz sobie radę na UBT 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 23 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi