Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 (edytowane) Nick: OK_BOOMER Wiek: 15 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198988926921/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/OK_BOOMER/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: myślę, że 2/3 godziny. Wiedza o SM [0/10]: 10/10 (Czytałem o komendach na wielu forach, stronach jak i również wysłał mi niektóre komendy Admin) Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: hej jestem Kuba, mieszkam blisko Warszawy, już od dawna gram na serwerze, Gdy mam wolny czas lubię się spotkać ze znajomymi i pojeździć na desce, jestem miły i wyrozumiały, bardzo dobrze mi się gra na tym serwerze, bo są tam bardzo fajni ludzie z którymi można na spokojnie pogadać, kiedyś grałem w piłkę nożną przez 4 lata ale w pewnym momencie mi się to znudziło, poznałem dużo komend SM i je ogarniam, napewno nie byłbym lajtowym adminem, mówiąc wprost nie pierdole się z jakimiś cheaterami albo ludźmi którzy umyślnie przeszkadzają bo sam wiem, że przeszkadza to graczom na serwerze, starałbym się zawsze przychodzić na serwer jeżeli wiem, że jest cheater i myślę, że byłbym dobrym adminem (Aktywność na forum sie poprawi) Pozdrawiam Kuba Edytowane 20 Lipca 2020 przez Kuba 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rambus Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Nie spełniasz wszystkich wymagań, ja z automatu na nie. - Wiek - Coś o sobie, było pisane na kolanie coś mi się wydaję. - Aktywność konta na forum zerowa (Chyba że planujesz coś zmienić po uzyskaniu rangi.) + SM + GT Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 20 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Hej - wiek +sm (chociaż jak pzeczytales komendy z jakis poradnikow to poziom na jakim znasz sm to max 7-8) + prime + gt +kulturka + czas Hm, no nie wiem co ja na to, ładne podanko, opis troche taki zakręcony. Jestem za okresem próbnym ze szczególnym zwróceniem uwagi ze względu, że ostatnio doszło nam sporo adminów. pozdro Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Hej Kubusiu, +/- Wiek + SM (Czytanie to nie to samo co przy używaniu ich :3, Poleciałeś za wysoko z tą ocenką skoro nigdy ich nie używałeś) + Aktywność + Kultura + Prime / mikrofon Ogólnie to jesteś znany na serwerze u osób, które rzeczywiście grają na naszym serwerze Nie posiadasz wymaganego wieku. Ja nigdy na wiek nie zwracam uwagi, lecz to już oceni inna osoba. Jesteś osobą ogarniętą i wydaje mi się, że mógłbyś nam pomóc przy serwerze Następnym razem nie dawaj takiej dużej czcionki . Nie potrafię tego szybko i normalnie przeczytać XD Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mikey Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Hejaa, +/- wiek ( chociaż myślę, że z głosu nikt nie zwróciłby na to uwagi ) ++ SM (jeśli faktycznie 10/10 to szacun) + Aktywność + Prime + GT Szczerze myślę, że okres próbny będzie git. Pozdrawiam 1 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Joł Joł - wiek +/- GT +/- czas na serwerze + SM + Prime + Rozpoznawalność na serwerze Słuchaj Kubuś, bardzo podoba mi się twoje podanie, widać że się starałeś i zrobiłeś na mnie dobre wrażenie. Mimo to nie spełniasz podstawowych założeń. Widzę że napisałeś, że poprawisz aktywność, jednak na razie jest ona zerowa. Trzymam kciuki za to, że to poprawisz, ale Jestem na NIE Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Okres próbny + mikrofon i prime + SM + GT - wiek ale myślę że nie będzie dużego problemu z tym + miły #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 21 Lipca 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi