Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 UBT GO Nick: Na serwerze julka | StrefaSkilla.pl Imię: Ksawery Wiek (dokłada data): 17-10.02.2003 SID: STEAM_1:0:546097373 Znajomość AMXX*(1-10): 7/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 8h Opisz siebie: Informatyk/programista z zawodu. Miałem swoje serwery i kiedyś byłem UBT Dlaczego akurat Ty?: Patrzę na UBT to są mało aktywni i ode mnie jedna skarga już poleciała. Chciałbym się zająć tym i pomagać innym użytkownikom oraz Adminom Serwerów CS:GO Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Na dobrą, jestem Adminem na serwerze StrefaSkilla.pl Awp #2 Trivor Kontakt: Discord Krejzol#1329 Snap Ksawiiiii 4 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik BANG Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Jestem na Tak ? Znam z serwera Miły Pomocny Potrafi rozpoznać każdego gracza który używa wspomagaczy Nie podejmuje pochopnych decyzji Bardzo dużo czasu spędza na forum jak i na serwerze gdzie jest adminem ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Skordal Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Jestem na Tak, nie ma co ukrywać że doświadczenia zaczynam dopiero nabywać a zostałem jako UB sam więc pomoc się przyda a użytkownik ma doświadczenie i jest aktywny więc się przyda jako kolejna osoba w UB i wydaję się być w rozmowach na ts spoko więc na pewno się dogadamy. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Na tak +wiek +chęci +dobra opinia wśród innych +doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Płetwek Opublikowano 20 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2020 Oczywiście, że na tak! krótko i na temat UBT jest potrzebny, jest ich za mało... Krejzol nadaje się na to. Często aktywny + rozmowny oraz bardzo miły. Znam go nie za długo ale wiem wszystko co najważniejsze by napisać, że się nadaje. 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 22 Lipca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 @ Krejzol Zapraszam do odrobienia Warna na forum , dopiero możemy rozmawiać dalej . Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 22 Lipca 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi