Użytkowniczka Kaarcia Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Jaki jest waszym zdaniem najlepszy filmu lub serial? Uzasadnij dlaczego właśnie taki jest Twój wybór. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Kocham "Never Back Down" najlepszy dla mnie film, jeśli chodzi o sztuki walki, podobają mi się po prostu na końcu te wszystkie walki. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Filmy: 40 letni prawiczek Lubie filmy komediowe poniewaz wywołują u mnie euforiie i potrafia poprawic humor każdy czlowiek potrzebuje czasem czegos takiego \:)):):):: Seriale: Gwiezdne wrota ciekawi mnie wszechświat i odkrywanie planet oraz zawansowanych cywilizacji. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Serial: Czarne lustro - ten kto oglądał, wie ze nic dodawać nie trzeba. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka C'est La Vie Opublikowano 23 Lipca 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Takim filmem, który pamiętam po dziś dzień, to "Green book", którego reżyserem jest Peter Farelly. Bardzo dobra produkcja. Wzruszy, rozśmieszy, nauczy empatii. Cudowna mieszanka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 23 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Serial: The walking dead, Fear the walking poprostu lubie seriale o apokalipsie zombie xdd Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Kaarcia Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi