Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Regulamin do przywitań na forum.

GENERAL ALADEEN

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ;)

Ja przychodze z taką propozycją odnośnie przywitań na forum. Żeby stworzyć taki wewnętrzny regulamin w dziale przywitań.

1.  Żeby każdy temat założony w tym dziale miał mieć w ogóle jakiś sens, tzn.  Żeby nie pisać samych postów typu "Siema", "Witam, "Cześć" itp. Będzie to traktowane jako Spam. Bo jak zauważyłem znalazłem dużo takich tematów podam jeden przykład ---->

2.  Jeśli zakładam temat żeby zawierał w nim troszkę informacji o sobie, tzn. może być to wiek/imię/pochodzenie/zainteresowania/ itp. Skoro dana osoba umiała założyć sobie konto na forum to te pare słów może o sobie napisać w dziale przywitań. Nic mu sie nie stanie przecież.

Na koniec Tematy/posty nie spełniające tych warunków, będą przenoszone do kosza, a ich autorzy karani ostrzeżeniami. Osoby których posty ukazały się przed wprowadzeniem regulaminu nie zostaną ukarane.

Edit: @ ver;p Nie zrozumiałeś mnie dobrze chodzi mi żeby nowa osoba co sie zarejestrowała napisała chociaż trzy zdania o sobie: np: Cześć jestem Darek jestem z Zamośćia.

Zresztą już same imie wystarczy i już jest git a nie że ktoś pisze w temacie Siema, Cześć, Witam dla mnie to bezzensu i niepotrzebny spam.

@ fluxx przecież i tak będą anonimowi bo każdy i tak nie podaje swoich prawdziwych danych na forum. Tylko dane kolegów albo zmyślone albo swoich znajomych. Co ma piernik do wiatraka xD

Mnie nie interesuje co napisze stały użytkownik może pisać co chce. To już jego sprawa jak go chce przywitać i co mu napisać. :)

Jest duże forum na którym to jest nie będe wymieniał bo nie chce dostać warna za reklame wystarczy poszukać. :)

Edit: @ Uszaty przecież na dzień dobry nie dostawali by warna, tylko informacje w postaci notatki żeby napisał co o sobie. A pierwszy post by wylądował w koszu Wyluzuj tro

Edit:  @ Word @ Kacperek 1.6 a wy umiecie czytać że zrozumieniem ??? mi chodzi żeby napisali tylko tyle Hej jestem Darek jestem z krakowa i tylko tyle. Nikt nie chce ich życiorysu patrzeć tylko trzy zdania zamiast jednego Siema.  Pomyślcie troche głową

Zresztą to administracja decyduje ja tylko zaproponowałem jak walczyć ze spamem. ez Pozdro forumowe świry

• Ha ha 5
  • Wrr 2
  • Zasłużony

Jak mniemam dział "Przywitaj się" ma służyć do witania się przez nowych użytkowników, a nie do opisywania swojego życiorysu, kto chce to po prostu się tym dzieli. Propozycja dla mnie kompletnie bez sensu i pisana na siłę, mój głos jest negatywny w tej sprawie. 

@ GENERAL ALADEEN Można ewentualnie o tym wspomnieć, gdzieś dopisać że fajnie by było napisać coś o sobie, ale dawać wymóg to trochę niepotrzebne.

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
  • Użytkownik

A twórca propozycji nie pomyślał, że niektórzy wolą pozostać anonimowi?
Nie pisać w jakim miejscu się znajdują i wgl?

Z resztą nawet jak ktoś coś napisze o sobie... co ma napisać stały użytkownik odpowiadając w temacie?
Większość wypowiedzi to również krótkie: "siema", "witamy na sieci" - co według tego co piszesz byłoby traktowane jako spam..

Druga sprawa, że no sorry.. nigdzie na ŻADNYM forum nigdy czegoś takiego nie było, jest to totalny bezsens..
Większość dostawałaby warna "od buta" na przywitanie - świetny start xD

Jak to przejdzie... a mam nadzieję, że nie popełnicie tego błędu.. to najlepiej byłoby ustawić automatyczny wzór z dopiskiem, że za samo "siema" można otrzymać tego warna.

///edit.
@ GENERAL ALADEEN Więc jaki to ma sens, skoro i tak jesteś świadomy tego, że dane te będą nieprawdziwe?
Według Ciebie napisanie samego imienia nie będzie już spamem... i tak nie spamiętasz imion każdego użytkownika i dalej jest to totalny bezsens..
Będzie się więcej udzielał na forum, będzie chciał wskoczyć na posadę jakiegoś admina lub coś podobnego to i tak zdradzi swoje imię i resztę.. 

Edytowane przez fluxx
  • Lubię to! 2

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

• Użytkownik∙

Na NIE. 

Forum ma zachęcać użytkowników, a nie odstraszać. Gdy ktoś nie ma ochoty pisać niczego więcej o sobie to jego wola. 

Osobiście odpuściłbym sobie uczestnictwo na sieci, na której dostałbym na dzień dobry warna, bo nie napisałem nic o sobie, bezsens. 

Edit. @ GENERAL ALADEEN samo ganienie w postaci notatki również by mnie ubodło. Bez sensu jest pisać na siłę... 

sygn1.png.799be5458023942b627500e16e3b2159.png

• Street Strefa Family

NA NIE

- NIE KAŻDY MA OBOWIĄZEK OPISYWAĆ SWÓJ ŻYCIORYS NA FORUM...

1508237112_sygnaturapub70v2.png.3fd52eaf47361a7d2a494e9f4168ef85.png

PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL

Pozdrawiam,

PUB7O

• Użytkownik∙

Na nie, nie każdy chce zdradzać swojej tożsamości, zgadzam się z @ ver;p , że z boku może być dopisane gdzieś, że fajnie byłoby się przedstawić, ale nie jest to obowiązkowe.

• Użytkownik

Na nie, nie zmusisz kogoś do opisu siebie w tym sensie, że ma podać ci adres zamieszkania.

• Użytkownik∙

Jestem na nie, bo po co mają opisywać swoje życie, do tego służy ten dział, aby każdy mógł napisać co chce, wystarczy napisać coś typu "hej, cześć, siemka " i tyle wystarczy, są po prostu osoby, które chcą się opisać, a niektórzy nie, propozycja bez sensu .

PlainFriendlyFowl-size_restricted.gif

• LEGENDA

Nie jest wymagane podawania swojego wieku,imion, miejsca zamieszkania i innych. Nie każdy chcę aby każdy znał jego imię czy wiek.Takie informację każdy może sobie ustawić na profilu: 

image.thumb.png.66892368ce514b212b292bee3c0bb602.png

• Lubię to! 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

• LEGENDA

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Propozycja odrzucona.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

76561198203268992.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]