Użytkownik `DestroyeR Opublikowano 28 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) 1. Nick: `Destroyerek 2. Wiek:22 3. Link do banid: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:167063599 4. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/%60Destroyerek/54.38.135.53:27015/ 5. Twoja znajomość zadań strażnika: bardzo dobra. 6. Doświadczenie:Posiadam byłem wiele razy adminem, strażnikiem serwera jailbreak. 7. Coś o sobie:Mam na imię Mariusz lat 22 interesuję się sportem ,muzyką , śpiewaniem. Mieszkam w województwie zachodniopomorskim miasto Koszalin.Moje hobby to muzyka,śpiew ,piłka nożna .Jestem osobą z poczuciem humoru lubię pożartować ,pośmiać się. 8. Dlaczego Ty:Ponieważ chcę pomóc w ogarnięciu ładu i porządku na serwerze, ogarnięciu dzieci pchających się do ct bez mikra i freekilujących.Jestem osobą z doświadczeniem w adminowaniu i myślę, że przyda się kolejna para rąk do pomocy. 9. Mikrofon (Obowiązkowy): Tak posiadam 10. Składka za strażnika (Tak/Nie): Tak P.S gt mogę nadrobić Edytowane 28 Lipca 2020 przez `DestroyeR Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rambus Opublikowano 28 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) Na nie. [+] Wiek [-] GT, zacząłeś grać zaledwie 3 dni temu i już pchasz się na strażnika. [-] Podanie nie przekonuję. [-] Nie spełniasz wymagań założonych z góry a składasz podanie. [+/-] Doświadczenie, chodź nie wiem ile w tym prawdy i chęci. Edytowane 28 Lipca 2020 przez Rambus Kochana, moderatorka Marta mnie poinformowała że czerwień nie dla mnie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik botmatheyw Opublikowano 28 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Na nie -Może z 2 razy widziałem ciebie na serwerze -GT -Wymagań nie spełniasz +Wiek +/-Doświadczenie Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 28 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Jako że znam Cię bardzooo dobrze i wiem na co Ciebie "stać", to na tym serwerze szansy nie dostaniesz. Wiele razy miałem Cię już pod swoimi skrzydłami, wiele razy dawałem Ci kolejne szanse i ponownie WIELE razy mnie zawodziłeś, dlatego do końca będę uprzedzony co do Twojej osoby. 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 28 Lipca 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi