Użytkownik OliverTwist Opublikowano 29 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 UBT 1.6 czy UBT GO: UBT GO Nick: Oliver Twist Imię: Mikołaj Wiek (dokłada data): 28.09.2002 SID: STEAM_1:0:222098848 Znajomość AMXX*(1-10): 6/10 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 5-6h Opisz siebie: Joł, jestem uczniem licuem na profilu jęykowym, jestem raczej osobą miłą, dobrze dogadującą się z ludźmi, lubiącą rozwiązywać problemy. Preferuję dopinać wszystko na ostatni guzik i raczej dokańczam to co zaczynam. Dlaczego akurat Ty?: Każdy wolny czas poświęcam na strefefeskilla, lubię oglądać demka i je rozpisywać. Chciałbym pomóc UBTeam, głównie dlatego, że jest on bardzo nieliczny i przyda sie każda pomoc. Czy miałeś styczność z AMXBans/SourceBans?: Tak Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Na ponad przeciętną, a nawet dobrą - jestem adminem na only awp#1. Kontakt: Snap - Kurwopatwa, steam - https://steamcommunity.com/profiles/76561198404463424/ 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 29 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Witam, Jestem na TAK + wiek + godziny + doświadczenie + argumenty I jako UBT Cs:Go jestem sam i wsparcie by się przydało. Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 29 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +/- podanie +przyda się pomoc dla Krejzola świra 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ hk. Opublikowano 29 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Jeżeli urlop będzie zdjęty w najbliższym czasie to może i można dać Ci okres próbny choć powątpiewam. Dopiero będę za okresem, gdy bardziej zobaczę Twoją obecność na forum. (Nie tylko w schowanej drugiej karcie przeglądarki) - wynika to z godzin wpisanych w podaniu, gdzie aktywność którą można zauważyć na profilu się nie łączy z nimi. Podanie pisane na kolanie - argumenty, które nie przekonują. Jedyny plus ode mnie to tylko za chęci do pracy/pomocy. 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi