Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 31 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Nick: MotylaNoga Imię: Adrian Wiek: 18 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Dosyć dużo. 2-5h. Opisz siebie: No więc jestem miły, pomocny, przyjacielski, lubię rozmawiać nawet i godzinami na różne tematy, lubię dyskutować, chciałbym nauczyć się gry na pianinie, gitarze i zacząć nowe hobby jakim jest strzelanie z łuku. Ciekawi mnie kosmos, co w nim jest itd. W przyszłości chce napisać swoją książkę, lecz najpierw chce dokładnie wszystko przemyśleć, zaplanować, przeżyć więcej, by może móc coś dzięki temu wciągnąć do książki. Lubię sport, lubię oglądać filmy. Trenowałem kiedyś piłkę ręczną, ale teraz mam średni dojazd do klubu, więc na ten moment odpuściłem. Lubie spacery, jazdę na rowerze. Bez muzyki nie ruszam się z domu. Kiedyś moim marzeniem było podkładanie głosu. W przyszłości mam również zamiar zacząć stream'ować i dzielić się swoimi pasjami z innymi, sprawiać, że ich dzień stanie się lepszy, rozśmieszać ich i tym podobne. Dlaczego akurat Ty?: Jestem pracowity i lubię mieć co robić. Ciężko jest mnie wyprowadzić z równowagi. Lubię pisać różne opowiadania, jak pisałem mam zamiar napisać książkę. Więc będę mógł pisać jakieś historie, tu na sieci, by ludzie mogli sobie przeczytać. Opowiadania jedno częściowe, dwu i tak dalej. Zależy jak opowiadanie się przyjmie. Tak samo myślałem nad interaktywną historią, ale tu trzeba pomyśleć i dobrze to ogarnąć. Pewnie będę myślał jeszcze nad innymi pomysłami, co mi wpadnie po przemyśleniu będę proponował. Doświadczenie: Jako redaktor żadne, to byłby mój pierwszy raz. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Ciężko mi ocenić. 8/10? Może 9/10. Przykładowy wywiad/artykuł: Opowiadanie Kontakt: Steam,GG,forum,FB,IG 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hermi Opublikowano 31 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 na tak wiek ambicje przekonywujące podanie chciałbym być chociaż w połowie tak pełny życia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 31 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Na tak Wiek Sympatyczny Ładnie napisane podania Czas 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 31 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 No na tak +wiek +podanie +chęci 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 31 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Na tak + Chęci + Podanie przekonujące + Aktywność + Wiek 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 +wiek +podanie +chęci Można dać szanse 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi