Użytkownik Swirusek Opublikowano 31 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 (edytowane) Nick: Swirusek Wiek: 15 Link do Banid:https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:558995193 Link do GT:https://www.gametracker.com/player/Swirusek/54.38.135.53:27015/ 24h Twoja znajomość zadań strażnika: 100%/100% Coś o sobie: Mam na imię Bartek mam 15lat chodzę do 1 liceum bardzo lubię grać w csa szczególnie 1.6 pogrywam także w lola i heroes 3. Dlaczego Ty: Myślę że moje umiejętności które w tej chwili posiadam jestem w stanie sprostać zadaniu którem sie podołałem. Mikrofon: Tak i sprawny. Składka na strażnika :Nie ale jeszcze zobacze :). Edytowane 1 Sierpnia 2020 przez Swirusek Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 31 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Na nie. Są tylko 2 plusy, które mało wnoszą Mikrofon Aktywność Kulturalny Pozostała Reszta reszta to niestesty minusy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 31 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Niby tak, ale nie do końca -GT źle podane -konto pod podanie -podanie takie od buta napisane -składka Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 31 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Na ten moment nie. Powinieneś się poduczyć, bo gdzieniegdzie robisz głupie błędy w CT, których możesz się pozbyć, dopiero niedawno zacząłem zauważać Twoją aktywność na serwerze, podanie mnie nie zachęca do tego aby pozytywnie spojrzeć na całokształt. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 31 Lipca 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Na nie - Konto i wyłącznie pod podanie - Podanie pisane na kolanie - Składka naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik mozekociolka Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Hmm, byłbym za okresem próbnym jak w przypadku Brok3n'a ale na chwilę obecną jestem na Nie. - GT - Podanko pisane na kolanie - Świeże konto na forum pod podanie - Składka + Mikrofon + Aktywność Cóż, więcej plusów niż minusów. Ja na twoim miejscu pograłbym jeszcze i nadrobił aktywność na forum Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Jak zawsze powtarzałem, że każdemu należy się szansa.. tak tutaj muszę odmówić. Liczne zauważalne błędy z Twojej strony na które nie można kiwnąć ręka i powiedzieć - a co tam nic się nie stało, otóż nie.. Takie błędy nie przystoją osobie z rangą funkcyjną na serwerze, dlatego nie mogę sobie pozwolić na takie posunięcie, bo serwer straci renomę nad którą ciężko pracujemy. Staraj się poprawić swoje błędy, dodatkowo składka jest obowiązkowa. Zapraszam za tydzień. Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi