Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Witam wszystkich czytelników, wraz z @ Kaarcia i @ PepePanDziobak przygotowaliśmy dla Was gazetkę na miesiąc lipiec. Mamy nadzieję, że się spodoba, miłego czytania! 1. Użytkownik miesiąca. 2. Statystki forum. 3. Stan rekrutacji. 4. Piosenka miesiąca. 5. Film miesiąca. 6. Gra miesiąca. 7. Sala chwały statystyk serwera. 8. Ranking wpisów na StrefoBoxie. 9. Aktualna lista serwerów. 10. Serwery jakie dołączyły. 11. Awanse i Degradacje. 12. Złożone podania. 13. Elita sieci. 14. Pytanie do użytkowników. 15. Konkursy forumowe. Użytkownikiem lipca został @ ver;p , gratulacje! Witamy nowego użytkownika forum @ Wojtaz. W lipcu wygrały dwie piosenki miesiąca. @ ver;p @ Dusia "Na topie" "Gwiazda muzyki i jej przepracowana asystentka dostają możliwość podjęcia decyzji, która kompletnie odmnieni ich życie i kariery." "WIĘZIEŃ ZERO" "Wyspa St. Leonard położona na Północnym Atlantyku to nie tylko więzienie dla największych zwyrodnialców z całego świata. To również miejsce, w którym przeprowadzane są najbardziej radykalne eksperymenty na ludziach. Gdy jeden eksperyment się nie powiedzie, cała wyspa stanie się przerażającym labiryntem bez wyjścia dla zdesperowanych ocalałych." "POLOWANIE" "Dwunastu nieznajomych budzi się na polanie. Nie wiedzą, gdzie są, ani jak się tam dostali. Nie wiedzą, że zostali wybrani - w bardzo konkretnym celu - na Polowanie." MAID OF SKER GHOST OF TSUSHIMA Najlepsze statystyki były na DD#2 nabite przez @ iksiu ! @ PepePanDziobak @ daria. @ seyn @ Vixo @ Aguś RETAKE --> Właściciel @ Kudlaty Arena 1v1 --> Właściciel @ Kudlaty Minecraft Kraftersi --> Właściciel @ StyeZ Awanse: @ Anox @ skowron @ Radziuu @ Dusia Degradacje: @ To nie ja @ Word @ -.Nothingness.- @ largo:) @ xor @ RedBoi. @ Gufsonik @ Merwin @ WaleWiadro Przyjętę: @ ver;p / Na Moderatora @ -.Nothingness.- / Na Moderatora @ Marta. / Na Moderatora @ Uszaty / Na Moderatora @ Uszaty / Na UBT 1.6 @ Skordal / Na UBT CS:GO @ Krejzol CS:GO / Na UBT CS:GO @ Kacperek 1.6 / Na UBT 1.6 @ OliverTwist / Na UBT CS:GO @ PepePanDziobak / Na Redaktora @ MrVarnaz <3 / Na Typera Odrzucone: @ PepePanDziobak / Na Moderatora @ GENERAL ALADEEN / Na Moderatora @ largo:) / Na Moderatora @ Kacperek 1.6 / Na Moderatora @ daria. / Na Moderatora @ Krejzol CS:GO / Na UBT CS:GO @ KeveS / Na UBT CS:GO @ WujekSosna / Na UBT CS:GO @ emi123xd / Na UBT CS:GO @ Kvbusss / Na Typera @ GENERAL ALADEEN / Na UBT CS:GO Wyniki: 1. Najlepszy administrator: @ Anox 2. Najlepszy moderator: @ ver;p 3. Najlepszy UB Team: @ mojstarykryminalista 1.6 4. Najlepszy właściciel/opiekun serwera: @ ver;p 5. Najlepszy admin serwera: @ botmatheyw 6. Najlepszy redaktor: @ PepePanDziobak 7. Najlepszy grafik: @ hsmonst3r 8. Najsurowszy administrator forum/serwera: @ Trivor 9. Najlepszy gracz: @ Mali. 10. Najbardziej pomysłowy: @ Rambus 11. Najbardziej oschły: @ DaszQ 12. Największy śmieszek: @ DaszQ 13. Najbardziej zaufany: @ ver;p @ Mruczuś 14. Największy no-life: @ PepePanDziobak 15. Największa maruda: @ =DyLu= 16. Największy lizus: @ Kacperek 1.6 17. Największy płaczek: @ Sceptyk 18. Pomocna dłoń: @ ver;p 19. Najmilszy: @ DaszQ @ Marta. @ daria. @ Uszaty @ Dusia @ Sceptyk @ skowron 20. Dama strefy: @ Marta. 21.Gentelman strefy: @ =DyLu= @ skowron Zadałam niektórym użytkownikom pytanie "Co najbardziej podoba Ci się na forum?", a oto ich odpowiedzi: @ many Na forum podoba Mi się aktywność innych użytkowników, bardzo miła atmosfera, sympatyczna administracja jak i użytkownicy, bardzo estetyczne uporządkowane. @ $ajko Co najbardziej podoba mi się na owym forum? Oczywiście, że jakże mój wspaniały i dobrze rozwinięty profil, który posiadam już 2 latka. A tak poza tym, to duże zaangażowanie starej/wyższej administracji jak i samego właściciela w życie forum. Po fuzji forum straciło swój uniwersalizm i nie tylko, co zmuszało do rezygnacji stałych użytkowników z rang funkcyjnych. Teraz wszystko wraca do normy, uniwersalizm wraca powili do swojego wcześniejszego poziomu. Można zauważyć to po tym, iż nasi stali bywalce wracają do ponownej aktywności, a to najbardziej uciesza. Drugi aspekt, który mi się podoba to równe traktowanie, bez względu na rangi, np: Nowy użytkownik nie jest od razu skreślany z rang, gdy zrobi dobre pierwsze wrażenie. - To najbardziej się liczy, nie tylko na forum jak i w życiu prawdziwym. Jeżeli osoba coś napierdziela na starcie to trudno będzie odbudować zaufanie drugiej osoby wobec niego, a jeżeli nie to droga wolna. - Po prostu nie ma KOLESIOSTWA. Trzecia rzecz z najważniejszych dla mnie aspektów na forum, które mi się osobiście podobają to również docenienie pracy, wkładu użytkownika w życie forum. Administracja patrzy, widzi i obojętnie obok tego nie przechodzi. - M.in nagrodą również jest ranga *użytkownik miesiąca*. Więc dlatego zachęcam do czynnego brania udziału w życie forum, głosowania na serwery, przedstawiania własnych pomysłów dotyczących przyszłego życia forum, czy też pomagania innym użytkownikom w potrzebie. @ Cytryn4a Mega podoba mi się kolorystyka forum, pozytywni ludzie, wygląd zaje*isty. Nic więcej nie potrzebuję (jak na razie). Pozdrawiam @ ver;p Forum = Community, podoba Ci się całe forum czyli jak napisałem community, community tworzą użytkownicy, którzy utwierdzają mnie w tym dlaczego tutaj z Wami siedzę. Ludzie tutaj są wspaniali co można dostrzec spędzając czas chociażby na StrefoBoxie, można pogadać na różne tematy, czuje się tutaj swobodnie, przyjemnie. Dlatego odpowiedzią na zadane pytanie jest - Użytkownicy. @ MotylaNoga Najbardziej na forum podoba mi się community. Zawsze na ShoutBox znajdzie się ktoś z kim można popisać, z kim można się pośmiać. Na serwerach gdzie są ludzie z forum też można fajnie spędzić gre, a nawet kilka osób poznałem bliżej i są naprawdę wartościowymi osóbkami. Teraz jedynie muszę odwiedzić TS i zobaczyć jak tam będzie Na żadnym chyba forum nie widziałem żeby miało takie miłe i też pomocne community. Rzadko widzę jakieś bezsensowe kłótnie, burze i to mi się podoba najlepiej @ PepePanDziobak Zacznijmy od stylu, który jest całkiem fajny, posiada główny kolor niebieski, który jest moim ulubionym, lecz teraz czekam na kolejny styl, który jak widziałem będzie czerwony. Następnie administracja, która jest liczna i stara się robić swoje obowiązki jak najbardziej mogą poza @ Anox bo to pijak . Ostatnią taką rzecz są użytkownicy, z którymi można fajnie popisać na chatboxie @ =DyLu= Podoba mi się atmosfera w ekipie z dd2#2 z która przesiaduje, wiadomo osoby do niej należące również. Forum jest ogólnie ładne,ułożone itd tylko widząc to samo przez prawie 2 lata może się to znudzić. Co do Administracji Sieci powiem tyle. Więcej uwagi przykładajcie w to co kto robi, a nie ile wam przeleje, bo pieniędzmi wszystkiego nie da się załatwić, a nie raz Administracja na StrefaSkilla pokazała że nie ważne kto ma jakie zasługi i ile zrobił to i tak będzie traktowany jak reszta lub gorzej. @ Uszaty Najbardziej podoba mi się dojrzała administracja oraz miła atmosfera pośród osób funkcyjnych @ seyn Na forum, najbardziej podoba mi się obecna atmosfera, wiadomo zdarzają się debile, ale mimo to jest wiele ludzi którzy są w stanie zawsze pogadać na Chatbox'ie oraz potrafią poprawić lekko humor. Miło jest wchodzić na Forum i patrzeć jak wszystko wraca do normy po "fuzji" z której nic dobrego nie wyszło a tylko zamęt i prawię pogrzeb tej Sieci, dobrze że obecny właściciel Trivor w najgorszym momencie ogarnął się i przeją pałeczkę. Miło jest/było mi patrzeć jak od fuzji ludzie często nas odwiedzali, oraz było coraz więcej osób które chciały stać się częścią społeczności. Fuzja miała być czymś wielkim, ale brakło osoby która by to wszystko ogarnęła i zapanowała nad wysoko postawionymi osobami Funkcyjnymi, wcześniej myślałem, że to będzie nowy start oraz nowa opcja i ożywienie Forum, były szansę na wejście na sam szczyt, ale nie odpowiednia osoba na wysokim stanowisku popsuła wszystko i mimo starań wielu osób które serdecznie pozdrawiam nic z tego. Podoba mi się to że wszystko po tej pseudo Fuzji wszystko wróciło do normy i wcześniejsze osoby które odeszły ze względu na cyrk powróciły i nadal działają nad tym Forum. Jestem przekonany i mam nadzieję, że forum dalej będzie tętniło życiem i wszystko się uda, i życzę sukcesów jako była osoba Funkcyjna mogę powiedzieć że obecnie warto wracać tutaj na Strefę i dalej miło spędzać czas, bo obecna administracja się postara o to aby wszystko było dopięte na ostatni guzik. Do pełni szczęścia brakuje odświeżenia wyglądu Forum, oraz mam nadzieję że więcej osób które będą w porządku oraz pomogą w rozwijaniu tej społeczności. Macie ogromną szansę na Top 1 w Polsce, wystarczy tylko trochę zaangażowania i włożonej pracy w to Mimo wielu złych doświadczeń na Sieci podoba mi się wiele szczegułów których niektórzy nie widzą, ale mi osobiście miło się parzy na powrót starej StrefySkill'a Pozdrawiam Quzi na strefobox'ie --> https://strefaskilla.pl/temat/22570-konkurs-quiz-strefobox/ Konkurs na największą ilość wpisów na strefobox'ie --> https://strefaskilla.pl/temat/22147-reset-wpisów-sb-konkurs-3/ Lotto --> https://strefaskilla.pl/temat/22576-46-lotto-spróbuj-szczęścia/ 9 9 3 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Ładnie 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 No fajna kolorystyka forum, szkoda ze mnie nie ma w tej gazetce Chociaż w sumie, może to i lepiej :s moj blask na forum dawno przeminął... Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2020 Ślicznie, jestem lizusem okej 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Jest dobrze 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 2 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 najsik 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Podoba mi się 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Wszystko ładnie pięknie ale ja nie składałem podanie na UBT CS GO tylko powrotne 1.6 do poprawy. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EnNy Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 no spoko jest 9na10 Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 22 Września 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi