Użytkownik BunnyBugs Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2020 Bunny Bugs Refemis Bana Permanentnego 08-02-20 22:57 AWP #1 Wszedłem na server po czym powiedzialem siema i dostalem bana https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:553329155&advType=steamid&Submit https://steamcommunity.com/profiles/[U:1:1106658311] Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#Panorama_CSGO_Spray_Cursor_Hint' on panel 'RosettaInfoText' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserFavorites Connecting to public(54.38.142.181:30035) ... PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'MMStatus' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_INGAME -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU **** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback' **** Unable to localize '#Panorama_CSGO_Spray_Cursor_Hint' on panel 'RosettaInfoText' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN Connecting to public(54.38.142.181:30035) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff #Valve_Reject_Banned_From_Server **** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager' ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image EDIT: Jednak chcę się wypowiedzieć do wcześniejszej wypowiedzi Krejzola. Dostaliście ss wyrwane z kontekstu i nic nie znaczące, nie widac ze pisane sarkastycznie? Dlaczego Kodi nie wysłal wszystkiego? hmm no nie wiem, nie w jednej wiadomosci jest sarkazm. I chcę poinformować że udowodnie że nie używałem wspomagaczy. Jesli chodzi o wiadomość ktorą pisalem iż mam aimbota od niejakiego tamary jest tak sarkastyczna ze nie wiem ze admin tego nie wyczuł. Gdybym używał jakiegoś aimbota było by to na demku. Jest? No nie ma. Ubejzyjcie dokladnie powoli czy mi celownik skacze i czy wcelowuje sie w pozycje gdzie wyjdzie przeciwnik. Będe sie starał udowodnić iż nie posiaddam żadnych wspomagaczy oraz o ub. Dziekuję Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Joł Joł Demo do którego nawiązuję: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10564&download=auto0-20200802-141729-1112250169-awp_prison-StrefaSkilla.pl___Only_AWP__WS__KNIFE__GLOVES__128TR_-1435.zip 2:36 - wychodzisz z pre-firem w osobę podchodzącą na kucaku 3:50 - strzelałeś do prawej, a gdy gracz się zbliżył, zacząłeś strzelać do lewej. Zabijasz w głowę 5:32 - celownik przeskakuje na gracza 7:43 - znów przeskakuje celownik 8:40 - zawsze skanowałeś ściany gdy ktoś za nimi był, w tej rundzie nie ma nikogo więc nie skanujesz, biegniesz na kosie, a gdy gracz zbliża się do lewej, wyciągasz awp i używasz double scope'a. Zabijasz 9:42 - dziwne przelecenie celownika do góry, gdy gracz właśnie u góry wskakuje 10:07 - znów przeskakuje celownik 10:16 - nie widziałeś gracza, który stał po lewej, skanowałeś ściane, a tu nagle celownik do lewej i strzelasz pre-firem, w gracza o którym nie miałeś pojęcia. Zabijasz 10:18 - to samo co w 10:16 10:30 - znów przeskakuje celownik 11:52 - znów sytuacja z 8:40, nie ma graczy, biegniesz, nie skanujesz, a gdy zbliża się gracz, wcelowujesz się i zabijasz. 13:37 - nie wiedziałeś, że jest tam przeciwnik, wychodzisz wcelowany 14:30 - może szczęście, może nie 16:07 - skądś wiesz że będzie biegł ze spawna jeszcze jeden przeciwnik i zamiast skanować jak zwykle, czekasz na niego 16:11 - nawet nie wiem co powiedzieć, celownik znowu przeskakuje 17:40 - końcówka mapy, i powtórka z 8:40 Dodam, że wiele razy strzelałeś przez ściany idealnie, kiedy ktoś był to skanowałeś, jak nie było to nie skanowałeś. Widać, że co drugi strzał przeskakuje ci celownik. Według mnie, jak najbardziej używasz wspomagaczy. Pozdrawiam @ Refemis @ Krejzol CS:GO 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Witam, Tak jak rozpisuje Oliver oraz słuchy które mnie doszły, że osoby się skarżą na użytkownika BunnyBugs lub jak przyznaje się do tego w ss. Dobrze znasz się na fov w hakach cytuje: "mam wh i aimbota tylko że fov na 1.25 bo wtedy celownik nie skacze". Moim zdaniem teraz mówisz, że to sarkazm lub dla tak zwanej "beki" ale nawet demko potwierdza że kłamiesz i masz jakieś wspomagacze. Link do reszty ss: https://imgur.com/a/2NPcoAI Pozdrawiam UBT. 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz nieodbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi