Użytkownik Nerox Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Nick: Nerox Wiek: 12 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/neroxik_/ Link do gametracker'a: https://www.gametracker.com/player/Nerox/54.38.142.181:30035/ Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 3-4 czasami nawet około 6 Wiedza o SM [0/10]: Około 4-5 lecz mam dużo znajomych w administracji i myślę że oni by mogli mnie trochę podszkolić Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Cześć jestem Igor pochodzę z małego miasteczka w woj. Kujawsko-Pomorskim, bardzo lubię spędzać czas na świeżym powietrzu grając w piłkę nożną i koszykówkę, na serwerze gram już około 6 miesięcy, lubię bardzo spędzać czas na graniu w cs :D, i oglądaniu chińskich bajek, pomimo mojego niskiego wieku staram być się ogarniętą osobą. 2 4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Siema, - wiek +/- sm + czas na serw + prime + gt No ogólnie podanko fajne. Wiek, hmm. No myślę, że jeden wyjątek można by było zrobić, ze względu na aktywność na serwie która jest zdecydowanie na +. Jesteś wmiare ogarnięty, więc jestem za okresem próbnym. pozdro 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Refemis Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Cześć Igor! - wiek, +/- sm, + prime, + gt, + czas na serwerze, Na pewno jesteś dosyć aktywny na serwerze, do tego jesteś w miarę ogarnięty co jest na pewno na +. Jak najbardziej jestem za okresem próbnym. Jak będziesz miał jakiś problem z komendami to nie ma problemu, możesz śmiało pisać. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mikey Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 No hejaa! - wiek +/- sm + czas na serwerze + prime + gt Jestem za okresem próbnym, mimo tego wieku jesteś bardzo ogarniętą osobą, znającą zasady i swoje możliwości na serwerze. 2 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dino Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 cześć, -wiek -kultura -sm +gt +mikro Generalnie jestem na NIE. To już jest za daleko od wymaganych 16+ 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Siema nerox -wiek +/- sm +czas na serwerze +gt +prime +mikro Podanko ładne, jesteś ogarnietą osobą, która wie jak sie zachowywać i myślę, że okres próbny był by git 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Joł Joł - wiek - SM - kultura - konto pod podanie - nie słychać cię na serwerze - kultura + GT + prime Nerox, masz 12 lat, i to nie jest dobry wiek na bycie adminem serwera. Zaczekaj z tym jeszcze trochę Jestem na NIE Pozdrawiam 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Przepraszam jednak wiek cię automatycznie skreśla ? są w gronie adminów także takie osoby które tego warunku nie spełniają jednak brzmią i zachowują się w miarę dojrzale i jest to wiek 15-16 lat a nie 12. Przykro mi, ale podanie musi zostać odrzucone Pozdrawiam Dr3SiK ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik D3$iK Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi