Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 1. Imię: Mikołaj 2. Wiek: 17 lat 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Od momentu, wstania z łóżka, aż do chwili, gdy zamknę swoje oczy, czyli około 10-12h. 4. Co chciałbyś zmienić : Trudno ocenić co chciałbym zmienić, na pewno chat w nocy bo czasami zdarzają się tacy ludzie, co dostają skrzydeł w nocy i im odwala, a wtedy administracji lub moderacji nie ma. Poza tym chciałbym pomóc ogarniać forum, żeby moderatorzy mięli więcej czasu dla siebie. 5. W czym chciałbyś pomóc: Zacznijmy od ogarniania chatu, trzymania na nim porządku, następnie trzymanie porządku w tematach, które są dodawane. Pomagałbym też nowym użytkownikom, którzy przykładowo nie wiedzą jak dodać screenów, czy zgłosić chitera. Następnie to organizowanie różnych konkursów odbywających się tylko na forum, jak i ts3. Ostatnią taką rzeczą jest reprezentowanie sieci w dobry sposób . 6. Dlaczego akurat ty: Na początek opowiem coś o sobie, mam na imię Mikołaj, mam 17 lat i po wakacjach będę szedł do 3 klasy technikum informatycznego. Interesuję się muzyką, naprawą/składaniem komputerów, sportami (szachy, siatkówka), kolejnym zainteresowaniem są gry komputerowe, moimi ulubionymi są (Saints Row, Garry's mod, oraz gry z kategorii hack'n'slash). Ostatnim takim większym zainteresowaniem jest anime, które oglądam na umór, dzień bez anime to dzień stracony. Mieszkam na terenie województwa Pomorskiego, a dokładniej w Kwidzynie. Następnie jestem jedną z najbardziej aktywnych osób na ten moment na forum, więc problemu ze złapaniem mnie w razie pomocy nie ma żadnego problemu. Ową rangę posiadałem 3 razy, z czego 1 posiadałem tutaj, więc wiem na czym ta ranga polega. Posiadam tutaj redaktora, którego obowiązki według mnie wypełniam dobrze i chyba nie ma żadnych na mnie żadnych zażaleń. Aktualnie po odejściu moderatorów, zostało ich 3, więc pomoc na pewno się przyda do pilnowania różnych rzeczy. Oczywiście wszystkiego jeszcze nie potrafię, więc jeśli będę potrzebował pomocy dopytam się kogoś z moderacji, bądź administracji. 7. Staż na forum: Na forum od 9 lipca 2018r. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem:Tak, jak wyżej pisałem trzykrotnie, z czego raz tutaj. 4 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Być może mój głos może nie mieć żadnego znaczenia ale ze względu na twoją kandydature stwierdzam, że muszę się wypowiedzieć. Jestem mile zaskoczony, nie samym podaniem, ale jego treścią. Niemiłosiernie się rozpisałeś w nim, ale to dobrze, bo raz, że napisałeś mądrze, a dwa wydaje mi się, że szczerze. Nie jesteś konfliktowy, wręcz mam takie wrażenie, że czasami próbujesz rozwiązywać, czy stopować jakieś spory na chatboxie. Nie wciągasz się, ani nie dajesz się wciągać w zbędne dyskusje. Całkiem nieźle spisujesz się jako redaktor i nie mam większych zastrzeżeń do twojej pracy w redakcji. Jesteś bardzo dojrzałą osobą jak na swój wiek szczerze życzę ci powodzenia i mam nadzieję, że nadal będziesz wykazywać się dojrzałością, opanowaniem i pracowitością, bo bardzo nie chciałbym się na tobie zawodzić. + ładne podanie + ortografia +/- IPS, ale to można się przyuczyć + wiek Jestem na tak: Powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rambus Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Byłeś już moderatorem, napisałeś już 5 podań (Łącznie z tym + 1 powrotne), trzy odrzucone i jedno przyjęte. Stanowisko utrzymałeś miesiąc. Znudziło ci się? Twojej rezygnacji nie znalazłem, a podanie powrotne nie przeszło które było składane zaledwie 13 dni temu. Z racji tego że poszło trochę rezygnacji to z mojej strony jestem za okresem próbnym ale takim dobrze pilnowanym. +/- Wiek (17 lat to jak to się mówi jeszcze, czas głupkowatości mam nadzieję że ona ci już przeszła.) +/- Nie wiem czy za miesiąc znowu nie zrezygnujesz. +Byłeś moderatorem, wiesz z czym to się zjada. + Masz chęci, ja ci daje "moją" szansę nie zmarnuj jej jak podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. + Staż na forum, dużo piszesz, udzielasz sie, ortografia też dobra. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 4 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 @ Moderator Proszę o wypowiedzenie się 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Po tym jak mogłem zaobserwować Twoje poczynania na forum, tego jak często się udzielasz czy to na StrefoBoxie czy gdziekolwiek.. Uważam, że jesteś osobą towarzyską, kulturalną, gdy tylko ktoś ma jakiś problem starasz się go rozwiązać i znaleźć konsensus, co jest wielkim plusem, bo przecież żadna z rang Cie do tego nie motywuję, a sam TY chcesz nieść ludziom pomoc co wydaję mi się mega fajne. Moim skromnym zdaniem mogę stwierdzić, że posada Redaktora wymaga więcej od użytkownika niż posada Moderatora, więc wydaje mi się, że z tym nie będzie większego problemu. Ponadto nie zauważyłem byś opuszczał StrefoBoxa chociaż na chwilę, co jest ogromnym plusem. Podsumowując, jestem za Twoją kandydaturą, mój głos należy do Ciebie. Powodzenia! 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Jestem na TAK. + Dobrze widoczny na forum + Długi staż + Aktywność - wiek 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Myślę że jedno z bardziej rozwiniętych podań, aczkolwiek ; + Aktywność, duża ale na czatbox'ie, +/- Chęć pomocy, z czasem zobaczymy czy na prawdę pomożesz, jak i czy pokażesz jakieś oryginalne konkursy ze swojej, +/- Argumenty "Dlaczego akurat Ty?", chodzi o to czemu mają wybrać Ciebie na moderatora, a nie opisywać siebie, +/- Ban na Forum z 2 miesiące temu, +/- Byłeś modem, a jednak nie do końca wszystko ogarniasz, +/- Aktywność, ale w tematach no taka średnia bym powiedział, i myślę że gdyby nie Redaktor byłaby zerowa, ale to tylko moja opinia. No osobiście powiem tak, niby jakieś tam predyspozycje na Modka masz, ale czy dałbym szansę wątpię i jestem na NIE. 3 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Jestem za okresem próbnym [NA TAK] + wiek, + osoba towarzyska / kulturalna, + staż na Strefie, + aktywność robi swoje, +/- opinie innych wypowiadających się, ale ja osobiście uważam, że jak dla takiej osoby z takim długim stażem to drugą szansę wypada dać. 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 10 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi