Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Jakie moce chciałbyś/abyś pozyskać od postaci fikcyjnej i dlaczego? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Son Goku z tego powodu, że zawsze oglądałem i fajną postać posiada moc. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Ja bym chciała posiadać czytanie w myślach - Bo ułatwiło by to wiele spraw, może lepiej bym rozumiała niektórych ludzi i ogólnie ciekawe by to było. Panowanie nad żywiołem ognia - Też ciekawe by to było i patrzenie na ogień jest super Iii lataniee - też, bo ciekawe by to było, taka adrenalina na zawołanie aa i jakieś postacie miały takie moce, ale nie pamiętam dokładnie jakie xd 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Niewidzialny bym się mógł robić, w różnych celach 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Naruto, mogłbym robic mase klonów, 100 szynek na kuli ziemskiej = swiat bylby lepszy! 1 Odnośnik do komentarza
Gość Aguś Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 moc posiadania klonów jak pan wyżej, jak pracowałam to sobie wyobrażałam niekiedy że robie sobie klona ktory pracuje za mnie, mialabym ze 100 klonow ktorzy by pracowali na mnie ja bym sie leniła w domu a jak one znikaja to z dniem 10 wyplatka na konto i es milion. niewidzialność zeby sobie podjadać ze sklepu cipsy XD chcialabym umieć plywać XD albo oddychac i widziec wszystko wyraznie pod wodą do tego latać albo teleportować się, Odnośnik do komentarza
cannabis 0101 Opublikowano 4 Sierpnia 2020 cannabis Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Niewidzialność 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Ja bym chciał, umieć czytać w myślach, latać, być niewidzialnym i szybko biegać. Dlaczemu ? bo to fajne 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dino Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 proste że latać bym chciał jak samolot 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Word Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Czytanie w myślach, ponieważ wiedziałbym co ludzie o mnie myślą, nikt by nie mógł mnie okłamać. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Ja chcialbym czytanie w myslach zawsze bym mogl wieedziec co ludzie sadza o mnie i wgl haha Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi