Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krejzol Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Imię: Ksawery Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym pomóc adminom ts3 tak jak ostatnio pomagałem DaszQ oraz dużo czasu spędzam na Teamspeak3 (5/9h) , pomagam innym graczom w każdej sprawie. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Teamspeak 3 ts.strefaskilla.pl Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Byłem współwłaścicielem teamspeak 3 Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 9/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Raczej tak, ale zależy od wysokości wsparcia finansowego. Coś o sobie: Zajmuje się informatyką oraz fotografią, hobbistycznie programuje roboty oraz bawię się w stronach internetowych. Tworzę grafiki, składam komputery oraz moim zdaniem jestem uczciwą osobą która wykonuje pracę do końca i nie zostawia na ostatnią chwilę. 4 7 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Na tak +wiek +dużo opowiadał mi o swoim ts +doświadczenie +sympatyczna osoba 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nuper Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Siema krejzol? +wiek +doświadczenie +aktywność +wsparcie finansowe Masz doświadczenie, wiek, aktywność wiec jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Kłaniam się +/- wiek + aktywność + doświadczenie + osoba ogólnie znana i pomocna + wsparcie finansowe Jetsem na TAK Pozdrawiam 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Refemis Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Cześc Krejzol! + Wiek, + Wsparcie finansowe, + Doświadczenie, + Aktywność, + Znany oraz pomocny, Jak najbardziej jestem na TAK. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Siemka, + doświadczenie + czas spędzany na ts + wsparcie finansowe + miły, sympatyczny Jestem zdecydowanie na TAK. pozdrawiam 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Marszoł Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Jestem na tak. +Doświadczenia. +Bardzoo aktywny na ts3. +Wsparcie Finansowe +Wiek. Powodzenia Życzy Marszoł 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OKBOOMER Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 siema Krejzol + wiek + czas na ts3 + aktywność + doświadczenie + wsparcie finansowe + miły Jak najbardziej jestem na TAK, bardzo pomocna osoba i miła osoba 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Klaudiaa Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 + wiek + zawsze chętny do pomocny + miły + ilość spędzona na tsie Pozdrowionka 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik _SzyMi_ Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Siema +wiek +dużo spędza czasu na ts3 +sympatyczny osoba , miły + doświadczenie Jestem na tak 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dawol Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Siema Krejzolku +wiek +doświadczenie +bardzo miła i pomocna osoba +aktywność na serverach jak i również na ts3 +inteligentny Jestem stanowczo na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik drOp Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Na tak +wiek +pomocna +doświadczenie +sympatyczna osoba 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 NA TAK - OKRES PRÓBNY + zapewne staż na strefie + znany + sam bardzo długo siedzę na TS a jednak widuję tego Pana + komunikatywny - wiek - serwer stoi dopiero od niespełna 2 tygodni 1 PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Olq.qa Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 + wiek + doświadczenie + aktywność + wsparcie finansowe + sympatyczna osoba Myślę, że odpowiedni człowiek na to stanowisko. Jestem na TAK 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BANG Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Definitywnie Jestem na tak + doświadczenie +sympatyczna osoba zawsze pomocna + Całe jego życie to ts + +Zawsze podejmuje odpowiednią decyzje do sytuacji +Zna się na tego typu sprawach 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Siemka! + wiek + aktywność + doświadczenie na ts Jestem na Tak Powodzenia 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Didi Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Dzień dobry +Doświadczenia. +Bardzoo aktywny na ts3. +Wsparcie Finansowe +Wiek. Jestem na tak 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PRO100WNIK Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Witaj Krejzolu! +wiek +doświadczenie +Ogromna aktywność na ts3 (ts.strefaskilla.pl) +ciekawe zainteresowania +Wsparcie Finansowe Jestem za OPIEKUNEM TS3 (ts.strefaskilla.pl) 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ __SIR__ Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 + wiek + doświadczenie + aktywność + wsparcie finansowe + sympatyczna osoba Jestem na TAK. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EnNy Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Jestem na TAK +osoba bardzo pozytywna i pomocna +wiek + Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu +informatyk powiem chlop się nadaj. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nerox Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 +wiek +doświadczenie +bardzo duża aktywność na ts3 +wsparcie finansowe +znana i sympatyczna osoba Jestem na Tak 2 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 7 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zacznij pierw od admina, a później składaj podanie na opiekuna. Po za tym nie podoba mi się Twoje zachowanie że prosisz ludzi aby podpisali się pod Twoim podaniem. /Odrzucam 1 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi