Użytkownik Galaxy Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 (edytowane) Mój przedmiot: Pieniądze na konto PayPal lub konto bankowe Opis: Kupuję piny PaySafeCard za 90% ich wartości, przy większych kwotach jest możliwość zmniejszenia prowizji. Chcę w zamian: Piny PaySafeCard Opis: - Kontakt: Prywatna wiadomość na forum Discord: GalaxyTrade#3196 Telegram: Galaxy EDIT: Posiadam legitcheck Forma zamiany: Forma wymiany jest taka sama jak w przypadku innych osób, dostaję kod który sprawdzam czy ma środki, jeżeli tak automatycznie pieniądze wysyłam wybraną płatnością. Jeśli ktoś się boi.. może wystawić aukcje na allegro. Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez GalaxyTrade 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Polecam, szybka wymianka była 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 24 Października 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi