Użytkownik |K4|Bum Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Ranga na forum: Moderator / Opiekun UBT 1.6 / Admin DD2#1 ( Chociaż tej rangi nie mam nadane.) Powód nieobecności: Chwilowy brak czasu przez pracę, co widać pewnie od paru dni. Codziennie pracuje po paręnaście godzin i niestety nie mam czasu na wejście na komputer musimy sprężyć się z chłopakami i zamknąć pewien etap prac na budowie i wtedy wszystko wróci jak dawniej. Rangi do zawieszenia: Moderator i Admin DD2#1 Opiekun może zostać gdyż mam z chłopakami kontakt przez grupę i jak coś się dzieje to od razu sprawę wyjaśniamy. A w razie jak będzie potrzeba demko sprawdzić to czas jakiś się znajdzie. Przewidywany czas nieobecności: Ciężko mi stwierdzić może do piątku tego tygodnia. Może do przyszłego. Jak coś to napisze na grupie modków że wracam. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Urlop przyznany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi