Użytkownik kubinho Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Nick: kubinho Wiek: 19 Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/kubinhoooo/ Link do gametracker'a:https://www.gametracker.com/player/kubinho/54.38.142.181:30035/ (ogółem GT nie łapie mi wszystkich przegranych minut na serwerze , nie wiem ocb ;p) Ile godzin dziennie możesz poświęcić na pilnowaniu serwera: 1-2h, czasem więcej. Wiedza o SM [0/10]: 7-8 Konto ze statusem prime [Tak/Nie]: Tak Mikrofon [Tak/Nie]: Tak Kilka zdań o sobie: Mam na imię Kuba, mam 19 lat i od przyszłego roku szkolnego idę do 4kl. technikum elektrycznego. W wolnych chwilach lubię pooglądać sobie jakieś filmy lub seriale. Uwielbiam słuchać muzyki i strzelać z awupki. Poza tym nie mam żadnych innych ciekawych zainteresowań ;-pp Jestem raczej cichą i bezkonfliktową osobą. Miałem już admina na kilku serwerach i myślę, że radziłem sobie dobrze. Składam podanie bo nie zawsze na serwerze jest admin a wiadomo, że rąk do pomocy nigdy nie jest za mało. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dino Opublikowano 4 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2020 siemka, +wiek +gt +sm +prime +kultura +mikro +/- czas na serwer Jestem na TAK. Idealny admin 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik mikey Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Hey, +wiek +GT +SM +prime +/- czas na serwer Jestem na TAK. Pozdrawiam 1 Counter-strike_Global_Offensive_2023.08.04_-_15.14.59.03.DVR_Trim.mp4 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Siema, + wiek + gt + sm + kultura +/- czas na serwer Jestem również na TAK. pozdro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OliverTwist Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Kłaniam się + wiek +/- GT + SM + kultura + prime&mikrofon Jestem na TAK. Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2020 Witam serdecznie, +wiek +SM +prime +Argumenty Jestem na TAK Pozdrawiam 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rutek. Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Tak + Wiek + Często cie widzę na serwerze + Prime + Widać że ci zależy pisząc następne podanie Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 7 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 @ Opiekun SerweraAWP CS:GO#1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dino Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi