cannabis 0101 Opublikowano 6 Sierpnia 2020 cannabis Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 1. Imię: Dawid 2. Wiek: 25 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 2-6h 4. Co chciałbyś zmienić : Zmieniłbym styl lecz wiadomo na to potrzeba funduszy.. Ogólnie rzeczbiorąc nie widzę na forum rzeczy które możnaby było zmienić lub usunąć. Forum jest ładne,schludne i przejrzyste. 5. W czym chciałbyś pomóc: Oczywiście w moderowaniu oraz edytowaniu źle nazwanych lub zinterpretowanych postów. W ogarnianiu "życia" forum jak i również "Strefoboxa" 6. Dlaczego akurat ty: Znam się na tej robocie, posiadałem ową rangę wiem że tak powiem z czym to się je. Uważam że jestem odpowiednim kandydatem na to jak i z czasem jakieś wyższe "stanowiska" ponieważ umiejętnie rozwiązuje problemy w sposób konsekwentny, sprawiedliwy oraz postronny. 7. Staż na forum: od 22.06.2018 ( z ponad półroczną przerwą za niesłusznego bana od byłego właściciela) 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Oczywiście (dodam nawet że na strefie) 2 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Jestem na nie są lepszi kandydaci -podanie krótkie nie przekonujące +Doświadczenie +Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Najlepszy produkt, to sprawdzony produkt, a śmiało można powiedzieć, że Dawid jest osobą przetestowaną w boju jeśli chodzi o zasługi dla tego forum. Dawida znam już długo, dość często ze sobą dyskutujemy na wszelakie tematy, zaczynając od tych normalnych - przechodząc na te niezbyt. Mogę śmiało rzec, że Dawid zasili szeregi ze zdwojoną siłą. Nie często przychodzi mi to mówić, ale Dawid ma zadadtki na lidera, osoby która powinna stać na czele, tylko patrzeć i się cieszyć z porządku. Mój głos jest jednoznaczny - pozytywny. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 +Wiek +Staż +Doświadczenie [Nawet na Strefie] Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 +IPS +Ogarniety +Aktywny +Chęci +Ładne podanie Odemnie duże TAK Ps: Kilka słów odemnie: Kto z tym glonojadem współpracował, wie, że to złoty chłopak, momentami i całego siebie poświęca, żeby komuś w czymś pomóc. wymagania spełnia, aktywność świetna, warnów brak - brać póki ciepły. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony seyn. Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 No i następny, no to ten; + Doświadczenie, + Wiek, +/- Argumenty, wiesz z czym się "je", ale no czy dasz z siebie tyle ile trzeba i pomożesz w poprawie forum, zobaczymy, +/- Oczywiście również zobaczymy czy pokażesz coś oryginalnego. Więc tak, no z tego co mi wiadomo byłeś już na tej randze, więc myślę że taki powrót po czasie może powieje świeżością od Ciebie, osobiście jestem na TAK. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Vixo Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 No ja jestem jak najbardziej na TAK, do tego że ogarnie wszystko jak trzeba jako modek, nie mam żadnych wątpliwości, znam go już sporo latek i widziałem go na wyższych stanowiskach niż moderator, więc luźno sobie poradzi. Ogarnięty chłopak, kulturalny, miły. Jeszcze raz napiszę jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ maliiii Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Jestem na tak +wiek +ogarnięty +Doświadczony 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Na tak. + Doświadczenie + Aktywny + Chęci + Ogarnięty + Wiek naura Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 10 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Po Twoim ostatnim zachowaniu na strefobxie jestem zmuszony odrzucić Twoje podanie. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 10 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi