Użytkownik SkalpeR Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Proponuje dodać ekran powtórki {replay} Komenda na wł/wył !replay Dlaczego? To chyba proste. Pomaga w łapaniu cheater'ow{widać na powtórce jak np ktoś skanuje gdzie wcelowuje się prosto w ciało itp itd} No i ogólnie widać perspektywę drugiego gracza jak się ustawił kiedy dobiegł itp itd..; 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EnNy Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 jestem na tak po pierwsze przyda się do demek moim zdaniem. po drugi łatwiej złapać czitera. po trzecie dużo serwerów takie coś ma a !repaly to błahostka przydatna. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Refemis Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Jak najbardziej jestem za taką komendą. 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 7 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Jak znajdziesz na necie ten plugin to podeślij @ SkalpeR 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Kurde nie mogę nigdzie tego znaleźć :// Lipa bo na paru serwerach na których grałem była to fajna opcja ale ktoś raczej ten plugin pisał ;/ @ Anox A co powiesz o pluginie na "betowanie"? Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez SkalpeR Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 11 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 moża by było dodać lecz imo trochę bezsensu bo jest !freevip na bodajże 1h, vip na 3dni dla każdego a vip ma dostęp do panelu broni, więc betowanie było by trochę zbyt OP Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 @ Anox no w sumie to racja Co do pluginu z !replay nie mogę znaleźć więc raczej zamek ;/ Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 11 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi