Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Szybka rekrutacja na Admina DD2 #1

Tery

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Wzór:

Nick na serwerze: 
Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : 
Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 
Steam ID: 
Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : 
Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: 
Dlaczego ty: 
Coś o sobie ( Min. trzy zdania): 
Link do GameTracker: 
Kontakt: 

Wymagania:

Steam
Minimum 15 lat.
Kultura osobista 

Otwieram szybką rekrutację. Dla pierwszych 4 osób admin bez składki

• Tery przypiął/eła ten temat
  • Użytkownik

Nick na serwerze: NoPojeb
Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie
Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 4/10
Steam ID: VALVE_0 : 4 : 691714800
Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : Tak
Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Pewnie tylko ze z poczatkiem nastepnego miesiaca (kieszonkowe)
Dlaczego ty:  Ponieważ gram juz na serwerze 40 godzin i spotykam sie np; z graczami ktorzy graja na cheatach, na b(aktywnym banie) , naduzywaja mikrofonu(puszczaja muzyke, drą sie). Pozatym chcialbym sie nauczyc sie jakiegos doswiadczenia bo serwer sie rozwija coraz wiecej osob i cheaterow itp. Zapoznalem
Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imie Tomek. Mam 14,5 roku, moim hobby jest jazda na rowerze i hulajnodze oczywiście wyczynowo, gra na komputerze najczesciej w cs 1.6 i csgo na gre poswiecam duuuzo czasu od rana nawet do wieczora jak i całą noc.
Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/NoPojeb/54.38.58.82:27015/
Kontakt: 69002533

Steam bede kupywal gdzies za półmiesiąca ;D

• Użytkownik

Nick na serwerze:Marszoł
Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :Nie 
Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]: 6-7/10
Steam ID: STEAM_0:1:427418876  
Dlaczego ty:Jestem aktywnym graczem,podporządkowuje się do poleceń wyższej rangi,jestem również miły,sympatyczny oraz bezkonfliktowym graczem.
Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Cześć!!! Jestem Kacper mam 14 lat.Mieszkam w Małopolsce interesuję się grami komputerowymi oraz piłką ręczną.Trenuję ten sport już około 6 lat.
Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Marszoł/54.38.58.82:27015/ (Wiem że mało minut ale do poniedziałku 800 będzie)
Kontakt:Steam:https://steamcommunity.com/id/Marszoll/,pv,GG:71678145,Ts3.

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Nick na serwerze:  fя0zєи #к
Wiek:  Urodziłem się 9 lutego '99 roku, mam obecnie 2 1 lat
Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [TAK/NIE]: Nie, nie posiadam admina na jakimkolwiek innym serwerze.  
Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]: Jeśli skala na forum ma być wyznacznikiem to swoją znajomość AMXX oceniam na 8/10, zaś jeśli chodzi o doświadczenie w byciu adminem, uważam, że jest ono spore, a na pewno wystarczające. 
Steam ID: 0:0:208450871
Sprawny mikrofon [TAK/NNI]: Aktualnie nie posiadam mikrofonu, choć rozważam taki zakup, bo ciężko jest grać kiedy wszystko trzeba pisać.
Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Zdecydowanie nie, ponieważ mam inne, ważniejsze wydatki. 
Dlaczego ty: Posiadam spore doświadczenie jako admin, pełniłem tę funkcję na naprawdę wielu serwerach, ponadto byłem również kilkukrotnie opiekunem oraz miałem kilka swoich serwerów więc rola admina jest przeze mnie w stu procentach obcykana - sprawnie się poruszam po menu, jak i znam komendy, które są potrzebne adminowi. Jestem kulturalnym graczem, nie wdaję się w zbędne dyskusje, nie wyzywam innych. Potrafię odróżnić czitera od skillowego gracza, co moim zdaniem jest ważne będąc na posadzie admina. 
Coś o sobie (Min. 3 zdania): Niedługo, bo na początku przyszłego roku, razem z narzeczoną oczekujemy narodzin naszego pierwszego dziecka. Pochodzę, mieszkam jak i pracuję na Kaszubach. Moim największym hobby jest muzyka, towarzyszy mi praktycznie codziennie przy każdej okazji. 
Link do GameTracker: GameTracker
Kontakt: Steam lub Forum (PW)

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik

Nick na serwerze: eQ`MARTA W KOMINIARCE-PRODL
Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 6/7
Steam ID: 0:1:561840961
Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Oczywiście że tak
Dlaczego ty: Chciałbym pomagać serwerowi żeby się dobrze rozwijał itd. Zmiejszyć ilość odpałów na serwerze .Gracze mnie już tutaj znają bo gram tutaj już ponad rok wiec myśle że nadam się :d  (myśle ze tyle wystarczy)
Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Jestem Igor interesuje się Programowaniem,E-sportem i sportem :D Mieszkam od 3 lat w Kanadzie
Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/eQ`MARTA W KOMINIARCE-PRODL/54.38.58.82:27015/    (Wiem że mało przegrane ale nadrabiam to bo coś się stało i nie mam tych minut przegranych itd więc daje nowy)
Kontakt: Steam lub ForumPv :D 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Nick na serwerze: [DevilWolves]Blazen_Z_Krakowa
Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 7/10
Steam ID:STEAM_0:0:229822852 
Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: Tak
Dlaczego ty: Bardzo często gram na tym serwerze i zauważyłem ze potrzebni są admini to się zgłaszam, chce pomoc serwerowi 
Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Jestem Adrian mieszkam w krakowie zajmuje sie sportami wodnymi (windsurfing, kitesurfing,wakeboard) gram w csa od 7 lat prowadziłem wlasna lige csa z nagrodami pienieznymi 
Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/[DevilWolves]Blazen_Z_Krakowa/54.38.58.82:27015/
Kontakt: fb, forum,dsc,Steam, gg moge zalozyc

Edytowane przez Blazen_Z_Krakowa
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Wzór:

Nick na serwerze: Olo.exee
Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 5/10
Steam ID: STEAM_0:0:241854786   0 00:20   50    0
Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: TAK
Dlaczego ty: Wracam do gry adminówn nie ma za dużo a graczy którzy łamią regulamin jest sporo także każda para rąk sie przyda do pomocy 
Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Jestem Olivier interesuję się sportem oraz informatyka i jestem ze Śląska 
Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Olo.exee/54.38.58.82:27015/
Kontakt: Forum 

Wymagania:

Steam 
Minimum 15 lat. 
Kultura osobista  

• Lubię to! 1
  • Super 1

olokorawawa.gif

• Użytkownik

Nick: zeroware-cheat/or/not?
Imię:dawid
Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: juz nie ale posiadałem na serwerowni 1shot2kill lecz zrezygnowalem
Doświadczenie z amx[1-10]:7/10
Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=emVyb3dhcmUtY2hlYXQvb3Ivbm90Pw%3D%3D&host=54.38.58.82:27015
Steam ID:  STEAM_0:0:56332347
Obowiązkowa składka[11.07zl][Tak/Nie]: tak ale zawsze na początek miesiaca  kazdego miesiaca [7]
Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: oczywiscie ze tak
Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: 

Pomogę Wam w walce z cheaterami, sumiennie wykonuję dane mi obowiązki. Jestem otwarty na ludzi, jeżeli będzie jakaś potrzeba wejścia na serwer, to na pewno gdzieś mnie złapią. (Mam włączone forum prawie cały czas, dodatkowo siedziałbym na ts, wystarczyłby poke.)
Mam doświadczenie, byłem adminem spory czas. Potrafię dostrzec nienaturalne zachowania graczy (tj. aim, wh).

Lubie siedzieć na spekcie i obserwować graczy :D. takie hobby

Kontakt:https://steamcommunity.com/profiles/76561198072930422/
Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: tak

czas spedzony na forum plus posty da sie  ogarnac z czasem a gt tez pojdzie szybko 

• Lubię to! 3
  • Super 2

• Użytkownik

Nick na serwerze: gracek1107,
Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : Nie,
Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  :  5,
Steam ID:  STEAM_0:1:147625250
Sprawny mikrofon [Tak/Nie] :  Tak,
Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]:  Tak,
Dlaczego ty: jestem aktywnym graczem,spędzam znaczną część mojego dnia przy komputerze dlatego też nawet jak coś się wydarzy na serverze a mnie na nim nie będzie  to mogę bezzwłocznie na niego wejść,dodatkowo mam forum odpalone praktycznie cały czas w tle, staram się być kulturalnym ale jak każdemu zdarza mi się wybuchnąć,
Coś o sobie ( Min. trzy zdania): Mam na imię Gracjan, pochodzę spod Olsztyna, Interesuję się wszystkim co związane jest z komputerami oraz muzyką,  
Link do GameTracker:  https://www.gametracker.com/player/gracek1107/54.38.58.82:27015/
Kontakt: forum,dc,ts,fb,steam,

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

Nick na serwerze: largo:)
Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] :  nie
Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 6/7
Steam ID: STEAM_0:0:522735572
Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : ta
Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]:  do dogadania z właścicielem/opiekunem
Dlaczego ty:  byłem już tutaj adminem, chce pomóc graczom w razie potrzeby, karać cziterów, kolejna para rąk się przyda
Coś o sobie ( Min. trzy zdania):  Szymon, 19 lat, małopolska, miły ale czasem wkurzony
Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/largo%3A)/54.38.58.82:27015/  nie jest zaskakująco, ale teraz o wiele więcej mam czasu  i szybko to nadrobię :)
Kontakt: forum, steam, ts 

• Lubię to! 2
  • Ha ha 1

sygnaturka.png

• Użytkownik

Nick na serwerze: Frag eXecutors | JohnP3lican
Posiadasz admina na innej sieci/serwerze? [Tak/Nie] : tak
Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10]  : 7/10
Steam ID: STEAM_0: 1:439873858
Sprawny mikrofon [Tak/Nie] : tak
Możliwość płacenia składek [TAK/NIE]: tak ale jak można to za free
Dlaczego ty: bo nie ma dużo adminów i taki przyjdzie napisze lub powie jeba*psy lub coś to jestem ja i opanowuje sytuację 
Coś o sobie ( Min. trzy zdania):jestem Michał lubię grać i jeździć na rowerze
Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Frag eXecutors | JohnP3lican/54.38.58.82:27015/
Kontakt: steam forum

Edytowane przez JohnP3lican
  • Ha ha 5
  • Użytkownik∙

Na tą chwilę zamykam rekrutację, zapraszam do pisania Podania w formie ( normalnej ) Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Super 2
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został zamknięty przez administrację.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• CS BADBOY odblokował(a) i zablokował(a) ten temat
  • CS BADBOY odblokował(a) ten temat
  • 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]