Użytkownik Diabl0 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 1. Nick: Diabl0 2. Wiek: 15 3. Link do banid: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:421200654 4. Link do GameTracker : https://www.gametracker.com/player/Diabl0/54.38.135.53:27015/ Wiem że , te gt nie powala lecz będzie poprawione gram dużo 5. Twoja znajomość zadań strażnika: Bardzo dobrze znam zadania strażnika 6. Doświadczenie: Byłem już dużo razy strażnikiem/adminem na JB , nawet tutaj. Moim zdaniem dobrze ogarniam tą posade , jeśli ktoś szuka pomocy związanej z serwerem zawsze postaram sie pomóc tej osobie 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Oczywiście że , mam 8. Składka (Tak/Nie): Tak 1 Strażnik* Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 - Czas, lecz jesteś aktywny +/- nie widziałem ciebie w ct, ale zawsze mówisz, że ci się nie chce - Niezbyt chętny do ct + Kultura Osobista, dobrze odnosisz się do graczy +/- Regulamin, nie wiem jak prowadzisz, ale nie słyszałem żadnych skarg na twój temat Daje tutaj okres próbny narazie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Ja też za okresem próbnym +/-GT, lecz sam najlepszego nie mam, do poprawy na spokojnie -Podanie pisane na kolanie +Coś tam prowadziłeś i dużych błędów nie widziałem +Kultura 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EnNy Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Jestem na Tak +chodzi do ct i widzę bo gram często na serwerze +Kultura +Doświadczenie widziałem go jak admina i strażnika na innych jb chłopak ma smykałkę +osoba miła i bez konfliktowa 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś się do Trivora w celu odebrania uprawnień na serwerze, następnie napisz w odpowiednim dziale po rangę na forum. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi