Użytkownik Marszoł Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 1. Nick: Marszoł 2. Wiek:14 3. Link do banid: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:427418876 4. Link do GameTracker Kliknij: https://www.gametracker.com/player/Marszoł/54.38.135.53:27015/ 5. Twoja znajomość zadań strażnika:6-7/10 6. Doświadczenie:Byłem już na 1 serwerze JB strażnikiem więc trochę go tam mam ale nie za dużo. 7. Mikrofon (Obowiązkowy): Tak 8. Składka (Tak/Nie):W tym miesiącu nie mogę niestety ale w następnym Tak. 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Didi Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Dzień dobry . Moja odpowiedz to tak Ponieważ: -Marszoł jest bardzo dobrym człowiekiem - Szybko się uczy - Ma doświadczenie w tego typu sprawach - Jest bardzo ambitny - Jest bardzo pomocny A więc jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik kolaj8 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Jestem za okresem próbnym ponieważ : - gt ( ten ostatni tydzien ...) +mikrofon +ogar w ct +steam +doświadczenie jakieś tam ma +/- składka 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Nie wiem co napisać, więc prosto z mostu. Miałeś strażnika na forum, lecz na serwerze nie, po czym od razu zrezygnowałeś nie mając nawet 1 sekundy flag na serwerze. Po rezygnacji znowu piszesz podanie, nikt nie wie czy znowu nie zrezygnujesz. Jeżeli chodzi o gt, w tym tygodniu nic nie zagrałeś prawie. Przepraszam, ale jestem na nie, z powodu twojej rezygnacji bez powodu i gt. Pozdrawiam. 1 naura Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Brak składki automatycznie Cie wyklucza, jest to odgórny wymóg którego nie mogę wpisać w wyjątek, dasz radę opłacić składkę - pisz podanie. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi