Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Nick: MotylaNoga Imię: Adrian Wiek: 18 Posiadasz Admina na innej sieci/serwerze?[Tak/Nie]: Nie. Doświadczenie z amx[1-10]: 7/10 Czas spędzony na serwerze: https://www.gametracker.com/motylanoga332/ Steam/Nonsteam (Link do profilu): https://steamcommunity.com/id/MotylaNoga332 Składka[11.07zl][Tak/Nie]: Tak. Sprawny mikrofon[Tak/Nie]: Tak. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Staram się coraz to częściej bywać na serwerze. Głównie chcę tą rangę, ponieważ będę miał szersze pole do tego aby móc pilnować porządku na serwerze. Myślę, że posiadam doświadczenie do tego aby być administratorem, byłem kilkanaście razy administratorem serwerów cs1.6, CSS, UBT i raz moderatorem, również prowadziłem kilka serwerów TeamSpeak3, jeden miał po 200 osób, drugi dobił do ponad 500 osób, no ale już ich nie ma. No i myślę, że z tych powodów nadaję się na Administratora, bo świetnie sobie radzę w tego typu rzeczach. Myślę również, że posiadam wystarczające doświadczenie do tego aby móc pilnować porządku na serwerze. Raczej nikt nie ma do mnie problemu, ani ja do kogoś innego i zazwyczaj trzymam nerwy na wodzy, więc bardzo ciężko jest mnie sprowokować. Kontakt: GG, Forum, FB, Discord. Zapoznałeś się z wymaganiami na Administratora serwera i spełniasz je w 100%?[Tak/Nie]: Tak, w 100%. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Posiadasz ogromne doświadczenie, co jest ogromnym plusem. Dosyć lubiany na serwie też jesteś, nie ma z tobą problemów itp. Składka, mikrofon, wiek, podanie wszystko też to są plusy. Właśnie ty Motylku, łap ode mnie okejke. Jestem na wielkie TAK Jeszcze jedno pytanie motyl, prawda czy fałsz? 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Diabl0 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Jak Vanish napisał , posiadasz duże doświadczenie , jesteś bezkonfliktowy , lubiany masz moje TAK 2 Strażnik* Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Oczywiście ze tak +Nie żebym się chwalił haha Po mnie osoba która najbardziej zasługuje na awans +Ogarnia dużo dużooo +Lubiany na serwerze +Aktywny +Doświadczenie -Nie wypowiedziałeś się u mnie w podaniu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 + Staż + Kultura +/- Aktywny + Ogarnięty Tak. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi