Użytkownik Ewakuacja Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 1. Nick: Ewakuacja 2. Wiek: 16 5. Twoja znajomość zadań strażnika: 9/10 6. Doświadczenie: Zdarzyło mi się kilka razy być już na innych serwerach strażnikiem/administratorem wiem jakie są obowiązki na tym stanowisku. W każdym wolnym czasie postaram się być na serwerze i pomagać nowym graczom oraz pilnować ich by nie łamali regulaminu. 7. Coś o sobie: Mam na imię Michał interesuję się informatyką , w wolnym czasie gram na komputerze oraz przesiaduje na serwerze JailBreak 8. Zapoznałeś się z regulamiem? (Regulamin): Tak 9. Mikrofon (Obowiązkowy): Tak 10. Składka (Obowiązkowa - 11zl sms/msc): Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Grasz od dzisiaj [https://www.gametracker.com/player/Ewakuacja/54.38.135.53:27015/] w czym nawet nie masz 100 minut, Konto jedynie zrobione w celu napisania podania. Ledwo co wbiłeś na serwa, i już składasz podanie na strażnika. Jestem na nie. 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik Diabl0 Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Na nie -gt -przed chwilą zobaczyłem cie 1 raz na serwerze -nie wiem jak prowadzisz Po za tym zastosowałeś zły wzór Strażnik* Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Na nie -GT -Konto pod podanie -Nigdy Cię nie widziałem na serwerze Pograj trochę po czym pisz podanie, daj się poznać ludziom Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 8 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi