Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Imię: Gracjan Wiek: 17 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chcę wspomóc serwer oraz właściciela w codziennych obowiązkach związanych z serwerem Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem:[Only DD2][RANGI CS:GO | ASYSTY | LECZENIE] StrefaSkilla.pl [Free VIP] DD2 #1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 7 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak to co będę miał przeznacze na rozwój serwera Coś o sobie: Jestem osobą sumienną, otwartą i traktuje wszystkich równo oraz lubię grać w csa. Znam właściciela kazał mi napisać chcę go wspomóc 1 2 Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Jestem na Tak + WIek + Poświęca dużo czasu na serwer + Przyda mi się pomoc Zapraszam do wypowiedzi pozostałych graczy 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Marszoł Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 (edytowane) Na tak +Aktywność +Wiek +Wysoka kultura osobista +Pomocny Edytowane 9 Sierpnia 2020 przez Marszoł 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Na tak +wiek +aktywność +znany 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dejwid Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Na Tak + Wiek + Aktywny + Kulturalny + Przyda się pomoc właścicielom 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rambus Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Jestem na tak. +/- Wiek + Chęci +Pomoc właścicielom + Widziałem go nie raz na serwerze, bezkonfliktowy. - Podanie wygląda trochę jakby pisane na szybko. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 @ Dusia czyń honor 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi