Użytkownik PiotrulloDD Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 1. Imię: Piotrek 2. Wiek: 15 (Myślę że wyjątek zrobicie) 3. Kontakt: Steam,Teamspeak,Discord 4. Twój nick na serwerze: PiotrulloDD 5. Ile czasu spędzasz na TS3: od 4 do 7 godzin 6. Twoje doświadczenie z TS3: Byłem już Adminem Teamspeaka na innym forum lecz forum niestety się rozpadło i przeszedłem do was ponieważ wasze forum jest bardzo rozwinięte jak i serwer Teamspeak nie jest niczego sobie chciałbym spędzić z wami trochę więcej czasu nie tylko jako Użytkownik bo tak jak napisałem spędzam bardzo dużo czasu na Teamspeaku. 7. Dlaczego akurat Ty masz zostać adminem: Jestem miły, rozważny, lubię rozwiązywać konflikty i nie tylko myślę że na posadzie Admina Teamspeaka spisywał bym się wspaniale dzięki temu że spędzam na nim bardzo dużo czasu mógłbym powiązać to z taką można powiedzieć pracą a jak wiemy takie dwa połączenia czyli przyjemność z pracą spisywały by się niezmiernie dobrze dlatego chciałbym mieć tą posadę myślę że te podanie rozpatrzycie pozytywnie. Z góry Dziękuje <3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Witam, -wiek - toxic. Sprawa z PUB7O co przenosiłeś i potem nie chciałeś przeprosić i wbijasz do mnie na kanał wyzywając mi użytkowników na nim. +/- godziny Jestem na NIE. Nie przemawia do mnie twoje zachowanie w stosunku do innych. 1 #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 12 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 @ Admin SerweraTS3 edit. @ DaszQ ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Jestem za daniem szansy +/- wiek +doświadczenie +aktywny +nastawie go jak w zegarku 1 Odnośnik do komentarza
Street Strefa Family JBoy Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Street Strefa Family Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 NA NIE - wiek - zostałeś już przyłapany na niejednym niewłaściwym zachowaniu - godziny PUB7O - #HOTHALLOWEENCHALLENGE.mp3 © STREFASKILLA.PL Pozdrawiam, PUB7O Odnośnik do komentarza
Użytkownik DaszQ Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Osobiscie nie poznalem wiec nie moge sie wypowiedziec na jego temat. -wiek Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Jestem na nie. - Zerowa aktywność na forum. - Wiek. -Nie potrafisz się zachować. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 15 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Sponsor Alvaro Rico Polo Opublikowano 22 Czerwca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi