Użytkownik∙ Lee123 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Imię: Jakub Wiek: 15 ale mam mutacje Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ aktualnie go brakuje i chciałbym zostać opiekunem Only De Dust 2, ponieważ brakuje go, chciałabym karać oszustów Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only De Dust 2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak byłem deathruna Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak ale po wakacjach dopiero Coś o sobie: Jestem Kuba, mam 15 lat. Po wakacjach idę do szkoły ponadpodstawowej na kierunek ślusarz. Lubię grać w gry i siatkówkę, lubię też gotować. Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez Lee123 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Na nie nie posiadasz nawet admina na tym serwerze a startujesz odrazu na opiekuna konto na forum 14minut / 1 post Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Manieczek!^^ Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Całkowite nie Podanie słabe jak nie wiem co Brak admina na serwie Dopiero co pojawiłeś się na forum nie znamy cię Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Lee123 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Manieczek!^^ napisał: Całkowite nie Podanie słabe jak nie wiem co Brak admina na serwie Dopiero co pojawiłeś się na forum nie znamy cię Pojawiłem się na forum to nie znaczy że w grze już długo siedzę ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Na nie Brak adma na serwie Konto pod podanie Wypowiadasz się we własnym podaniu naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik ten_crush Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Duże NIE - Konto pod podanie - 2 posty - Brak admina na serwerze Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tery Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 @ Dusia Również na Nie - Za malo grasz - Wiek - nie wydajesz sie byc odpowiedzialną osobą dla mnie 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Podanie zostało rozpatrzone negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi