Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 1.W solówce, podczas życzenia dać wybór między only hs, a normalnym strzelaniem, czyli że można też strzelać w ciało, jest to lepsze urozmaicenie niż to, gdy osoba strzela do ciebie fartem w ciało 2.Nie wiem czy to jest, ale dodać taki punkt w regulaminie, że można wyrzucać bronie np. jak masz surfa na jail_facebook_csteskno czy jakoś tak, jak przeszkadza nam w zabawie, czyli jak prowadzący każe zrobić surfa. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vanisz Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 1. Bardzo fajna propka, sam bym coś takiego dodał, Jestem na TAK. 2. Tutaj akurat jestem na Nie, ponieważ było by to bez sensu ponieważ po prostu można powiedzieć tt trzyma tt ginie albo jak jest 2 ct to jeden idzie tam do broni aby pilnować a drugi pilnuje wyjścia. //edit w 2 punkcie jednak daje to samo co w 1 ponieważ został dodany nowy punkt do regulaminu 1 naura Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 1 Zdecydowanie na tak, urozmaicenie rozgrywki, na scouty można dodać też propozycje no scope 2. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 1. Dobry pomysł. 2. Jak jest ogarnięty CT to sobie radzi. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 No ciekawe ile ludzie beda czekac na only hs pojedynek jak juz teraz potraficie sie po 30sek lub wievej bic. 2 podpunkt nie kumam za bardzo, jak sa jakies bronie na surfiez w ucieczce to logiczne ze mozecie je wystrzelac np. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 22 minuty temu, Trivor napisał: No ciekawe ile ludzie beda czekac na only hs pojedynek jak juz teraz potraficie sie po 30sek lub wievej bic. Można dodać Timer do pojedynku załóżmy 60 sekund, jeżeli do tego czasu się nie zabiją to obaj slay. 58 minut temu, PepePanDziobak napisał: 2.Nie wiem czy to jest, ale dodać taki punkt w regulaminie, że można wyrzucać bronie np. jak masz surfa na jail_facebook_csteskno czy jakoś tak, jak przeszkadza nam w zabawie, czyli jak prowadzący każe zrobić surfa. Myślałem, że to jest, widocznie ktoś usunął, za chwilę dodam z powrotem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Br0k3n Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 1. Oczywiście, że tak. Jest to fajna rzecz dla ludzi, którzy chcą nie tylko spamować całe życie w ciało Co do 2. jestem na nie, ponieważ CT może to nadużywać tego co rundę i chodzić specjalnie bronie wyrzucać byle by nie było buntu. edit. 2 punkt jest już w regulaminie bardzo dobrze napisany, więc liczy się tego 1. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Diabl0 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Jestem na Tak 1 Urozmaici to pojedynek a żeby nie trwało za długo to tak jak @ ver;p napisał , że można dodać czas trwania takiego pojedynku 2.Jest w regulaminie Strażnik* Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Punkt dodany, Pojedynki postaramy się ogarnąć Odnośnik do komentarza
Zasłużony ver;p Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Propozycja przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi