Użytkownik StanLey Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Imię: Patryk Wiek: 19 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Chciałbym pomagać osoba grającym na serwerze, i niestety łapać tych gagatków co oszukują w grze, nie raz mailem taka sytuacje gdzie pewne osoby oszukiwały i nie miał kto to naprawić. Duzo osób mnie kojarzy z serwera i namawiało żebym poszedł na rekrutacje. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: Only Mirage. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak bylem początkującym opiekunem "adminem", ale niestety przez prace nie miałem możliwości siedzenia duzo na serwerze . Znajomość AMXX/SMX/SourceModa i panelu (0-10): 6, ale szybko się uczę. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Tak . Coś o sobie: No co ja mogę o sobie powiedzieć,mieszkam w okolicach Pszczyny "Sląskie", w sumie jedynie co mnie w życiu interesuje to moje auto i bawienie się w "Wieś Tuning" ale tez duzo spędzam czasu na serwerze. Niektóre osoby mogą to potwierdzić. Nie wiem jaki macie tam kolejność, ale głownie mi chodzi i zostanie adminem na serwerze żebyśmy się porostu zrozumieli. Jeśli coś jest nie jasne i złe napisane chętnie się poprawie albo wyjaśnię. Pozdrawiam Edytowane 12 Sierpnia 2020 przez StanLey Odnośnik do komentarza
Użytkownik EinSehrGoldenerApfel Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Mocne Nie - konto pod podanie - nie posiadasz nawet admina a startujesz na opiekuna - 1 post Jak nie masz nic ważnego do powiedzenia to zamilcz. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Jak ostatnio zacząłem grać to widuje cię na serwerze Mało się udzielasz na serwerze to trochę minus. To podanie bardziej mi pasuje na Admina a nie na Opiekuna. -Nie interesuje cię forum -Nie masz Admina a chciałbyś Opiekuna Mordeczko spróbuj na początku wystartować na Admina a po jakimś czasie składaj na Opiekuna @ StanLey https://strefaskilla.pl/forum/939-rekrutacja/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik StanLey Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 @SkalpeR widze ze ktos tu nie czyta z rozumieniem, napisałem że głównie mi chodzi o admina serwera ale niestety nie umiałem znaleźć zakładki na tej dzial. A jeśli chodzi o serwer wątpię ze malo się udzielam, staram ssie być jak najbardziej aktywny, może nie w tych godzinach co ty jesteś A jeśli chodzi o forum, no to racja nie bywam tu bardzo często, ale co ja tu moge zdziałać. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ten_crush Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Nie - 1 post - Konto pod podanie - Brak admina - Ortografia Godzinę temu, StanLey napisał: ssie "ssać" to co innego znaczy Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 12 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zapraszam do Rekrutacji na Admina. https://strefaskilla.pl/forum/939-rekrutacja/ Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 12 Sierpnia 2020 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został zamknięty przez administrację. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi