Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

permx3

Rutek.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Rutek.

Nick admina banującego: Dino.

Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban

Czas oraz data bana: Perm

Serwer na którym dostałeś bana: Only awp 1

Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Po prostu gram i dostaje bana za multi konto

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Rutek.&advType=name

Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/domelggwpcs/

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: #Valve_Reject_Banned_From_Server (nic innego nie widziałem) 

Odwołanie po tak długim czasie, iż gdyż byłem na wyjeździe 

rozmowa z anoxem 

Rozpoczęcie rozmowy: Czwartek o 15:07

"Siemka mam prośbę mógłbyś się zająć moim permem za multi konto i sprawdzić za co i ocb, nie mogę sam tego zrobić bo jestem na wyjeździe bym był wdzięczny thx" <- powód

Edytowane przez Rutek.
  • Użytkownik

@ dino  -  Nie widzę żeby to było MultiKonto W Bazie jest jedno konto z tym IP.

Proszę o wyjaśnienia. 

"Czas 48h na odwołanie może zostać wydłużony, jeśli zbanowany poda racjonalny powód, dla którego nie wstawił prośby od odbanowanie."

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Podsumowując,
2x Odrzucone Odwołania od bana (za wh)
VAC na koncie

Rutek ma na obu profilach identyczne zdjęcia, a głos dużo mu się nie zmienił.
Bociu podesłał jego stare odwołania z których wiadomo że był banowany u nas na serwerze
Jak wiadomo osoba zbanowana permanentnie ma zablokowany dostęp do serwera 

12 godzin temu, SkalpeR napisał:

Nie widzę żeby to było MultiKonto W Bazie jest jedno konto z tym IP.

Co do ip, zawsze mogłeś je zmienić ;) 

• Super 1
  • Użytkownik

@ Dusia napisała mi że po resecie bansa moge grac :) także nie widzę problemu :D 

@ Bociu czy ty serio to zrobiles i zlozyles podanie po to zeby mnie tylko zbanowac jak ostatnio mówiłeś XD (dobry jestes)

Gdybym byl odjebany nie skladal bym 3 odwolania na logike no nah zobaczymy co bedzie dalej i czy dostane 3 raz ub :D Przez takie cos tylko i wylacznie traci serwer bo gracze odchodza gl hf

@ Bociu  Gosciu twoje wytlumaczenie bylo takie ze celuje przez sciany i dlatego bana dostalem shacky albo inni robia to nagminnie caly czas XDDDDD popalone styki niezle masz

Chcialem zalatwic to z trivorem wlascicielem serwera, ktory ma najwiecej do gadania no ale niestety byl zajety i przekierowal mnie do dusi :) 

@ dino  ta zmienne ip w upc dzwonie do tych psow i mecze sie 3 godziny zeby ip zmienic po to zebym mogl tu grac XD masno

i cos mi sie wydaje ze zeby dobry gracz mogl tu pograc bez obaw  to musi zlozyc podanie na admina zeby go nie podejrzewali :witam:

? @ SkalpeR CS:GO  @ Dusia   @ mayu

image.thumb.png.898a92d2718fd4aa4a79a44f9c7b1986.png

Edytowane przez Rutek.
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik

@ Rutek.  2x nie dostałeś UB + jak zajmowali się twoją ostatnia sprawą dostałeś magicznego VAC'a

Dla mnie nie ma co sprawdzać 2x sprawdzaliśmy twojego bana i 2x nie dostałeś odwołania +vac na kontach

@ Dusia  wytłumaczysz mi jakim cudem cheater może grac na naszej sieci po "resecie sb"?

To teraz jak był reset SB to każdy cheater może sobie grac? 

Szczególnie taki który już na 3 koncie dostaje bana i na 2 ma vaca? 

• Super 3
  • Junior Admin
Junior Admin
5 godzin temu, Bociu napisał:

w ogóle jakim prawem @ Dusia  ma decydować o tym czy ktoś może grać czy nie

Tobie coś się nie pomyliło? I takich decyzji ja sama nie podejmuję ;) dość, że wypowiadasz się w temacie, w ktorym nie powinieneś to jeszcze piszesz takiego typu rzeczy jak up zacytowałam,  zastanów się next razem co piszesz, bo tak Ty jesteś do od pilnowania serwera, ale też np. większy głos od Cb ma UBT/Właściciel itp.  (Nie jesteś od mówienia kto komu może dawać UB, a komu nie)

4 godziny temu, SkalpeR napisał:

@ Dusia  wytłumaczysz mi jakim cudem cheater może grac na naszej sieci po "resecie sb"?

To teraz jak był reset SB to każdy cheater może sobie grac? 

A wiesz na czym polega reset SB czy Tobie (osobie z rangę "UBT") mam to wyjaśniać? 

• Lubię to! 3
  • Ha ha 1

heh1111.png

• Użytkownik

Generalnie to nie ma co sprawdzać bo to jest ban za MultiKonto a jako iż był ResetSB to otrzymujesz UB.

Nawet jak miałbym go sprawdzać to nie znajdę demka z 08.06

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 2
  • Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]