Użytkownik Rutek. Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) Twój nick na serwerze: Rutek. Nick admina banującego: Dino. Dostałeś bana, gaga czy muta?: Ban Czas oraz data bana: Perm Serwer na którym dostałeś bana: Only awp 1 Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Po prostu gram i dostaje bana za multi konto Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Rutek.&advType=name Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/domelggwpcs/ Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: #Valve_Reject_Banned_From_Server (nic innego nie widziałem) Odwołanie po tak długim czasie, iż gdyż byłem na wyjeździe rozmowa z anoxem Rozpoczęcie rozmowy: Czwartek o 15:07 "Siemka mam prośbę mógłbyś się zająć moim permem za multi konto i sprawdzić za co i ocb, nie mogę sam tego zrobić bo jestem na wyjeździe bym był wdzięczny thx" <- powód Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez Rutek. Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2020 @ dino - Nie widzę żeby to było MultiKonto W Bazie jest jedno konto z tym IP. Proszę o wyjaśnienia. "Czas 48h na odwołanie może zostać wydłużony, jeśli zbanowany poda racjonalny powód, dla którego nie wstawił prośby od odbanowanie." 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik dino Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Podsumowując, 2x Odrzucone Odwołania od bana (za wh) VAC na koncie Rutek ma na obu profilach identyczne zdjęcia, a głos dużo mu się nie zmienił. Bociu podesłał jego stare odwołania z których wiadomo że był banowany u nas na serwerze Jak wiadomo osoba zbanowana permanentnie ma zablokowany dostęp do serwera 12 godzin temu, SkalpeR napisał: Nie widzę żeby to było MultiKonto W Bazie jest jedno konto z tym IP. Co do ip, zawsze mogłeś je zmienić 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rutek. Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 (edytowane) @ Dusia napisała mi że po resecie bansa moge grac także nie widzę problemu @ Bociu czy ty serio to zrobiles i zlozyles podanie po to zeby mnie tylko zbanowac jak ostatnio mówiłeś XD (dobry jestes) Gdybym byl odjebany nie skladal bym 3 odwolania na logike no nah zobaczymy co bedzie dalej i czy dostane 3 raz ub Przez takie cos tylko i wylacznie traci serwer bo gracze odchodza gl hf @ Bociu Gosciu twoje wytlumaczenie bylo takie ze celuje przez sciany i dlatego bana dostalem shacky albo inni robia to nagminnie caly czas XDDDDD popalone styki niezle masz Chcialem zalatwic to z trivorem wlascicielem serwera, ktory ma najwiecej do gadania no ale niestety byl zajety i przekierowal mnie do dusi @ dino ta zmienne ip w upc dzwonie do tych psow i mecze sie 3 godziny zeby ip zmienic po to zebym mogl tu grac XD masno i cos mi sie wydaje ze zeby dobry gracz mogl tu pograc bez obaw to musi zlozyc podanie na admina zeby go nie podejrzewali ? @ SkalpeR CS:GO @ Dusia @ mayu Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez Rutek. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 @ Rutek. 2x nie dostałeś UB + jak zajmowali się twoją ostatnia sprawą dostałeś magicznego VAC'a Dla mnie nie ma co sprawdzać 2x sprawdzaliśmy twojego bana i 2x nie dostałeś odwołania +vac na kontach @ Dusia wytłumaczysz mi jakim cudem cheater może grac na naszej sieci po "resecie sb"? To teraz jak był reset SB to każdy cheater może sobie grac? Szczególnie taki który już na 3 koncie dostaje bana i na 2 ma vaca? 3 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2020 5 godzin temu, Bociu napisał: w ogóle jakim prawem @ Dusia ma decydować o tym czy ktoś może grać czy nie Tobie coś się nie pomyliło? I takich decyzji ja sama nie podejmuję dość, że wypowiadasz się w temacie, w ktorym nie powinieneś to jeszcze piszesz takiego typu rzeczy jak up zacytowałam, zastanów się next razem co piszesz, bo tak Ty jesteś do od pilnowania serwera, ale też np. większy głos od Cb ma UBT/Właściciel itp. (Nie jesteś od mówienia kto komu może dawać UB, a komu nie) 4 godziny temu, SkalpeR napisał: @ Dusia wytłumaczysz mi jakim cudem cheater może grac na naszej sieci po "resecie sb"? To teraz jak był reset SB to każdy cheater może sobie grac? A wiesz na czym polega reset SB czy Tobie (osobie z rangę "UBT") mam to wyjaśniać? 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Generalnie to nie ma co sprawdzać bo to jest ban za MultiKonto a jako iż był ResetSB to otrzymujesz UB. Nawet jak miałbym go sprawdzać to nie znajdę demka z 08.06 1 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik SkalpeR Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Gracz odbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi