Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

permx4

Rutek.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick na serwerze: Rutek.

Nick admina banującego: dino.

Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban

Czas oraz data bana: perm

Serwer na którym dostałeś bana: Only awp1

Opis sytuacji (prośimy o dłuższą wypowiedz): Podczas gry dostaje bana powod multikonto idk

Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Rutek.&advType=name

Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/id/domelggwpcs/

Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: "Disconnect: You have been banned by this server, check strefaskilla.pl for more info."

@ SkalpeR CS:GO

Edytowane przez Rutek.
  • Użytkownik

Stoję przy swoim.
Zacznijmy od starszych odwołań

Oraz odwołanie po którym dostałeś ub

Twoje odwołania jasno wskazują że miałeś już konta wcześniej u nas na serwerze.
Do tego dochodzi ban na obu kontach za wh i VAC na jednym z nich.

Jak dla mnie nie ma innego wyjścia niż odrzucenie odwołania
Wszystko widać na poprzednich odwołaniach ;) 

EDIT 1
@ Dusia NAWET jeżeli reset SB jest wytłumaczeniem w sprawie perma, to nadal należy mu się ban na tydzień za multikonto które ,,nie zostało zbanowane``
(reset SB nie oznacza tego że nigdy u nas nie grał na serwerze)

• Użytkownik

Dla mnie nawet reset SB ciebie nie ratuje.  - https://steamcommunity.com/profiles/76561199011488168/ VAC   

Nie wiem dlaczego osoba taka jak ty może grać sobie spokojnie na serwerze grając na 3 koncie? 

Dwa razy  twoje ODWOŁANIE zostało odrzucone. Jak dla mnie osoba która wcześniej cheatowala to dlaczego teraz ma nie cheatowac? 

Rozpisywaliśmy twoje demka gdzie ewidentnie byłeś spalony. Jeszcze podczas sprawdzania twojego demka dostałeś VAC'A na konto a on nie bierze się za darmo co?

Nie będę rozpisywał twoich demek bo to nie ma sensu dla mnie taka osoba jak ty powinna mieć bana. 

Miałem już z twoją osobą styczność zero powagi kultury, wyzywanie. 

Z MOJEJ STRONY BRAK UB.

Ale zostawiam to do wyższej Administracji @ Dusia  [Anoxa nie oznaczam bo ma urlop] @ Radziuu  @ Trivor  @ shinga  @ skowron  Decyzje zostawiam wam - Jak dla mnie nie powinien dostać UB gra już na 3 koncie[w sumie to skąd możemy wiedzieć na którym] gdzie 2x jego odwołanie zostało odrzucone i POSIADA BLOKADĘ VAC. <----- a jak dobrze wiemy VAC'a nie dostaje się za darmo.

JESZCZE ZACYTUJĘ TWOJĄ ODPOWIEDŹ:

"Zapraszam do rozpisania  Już dawno bym vaca dostał gdybym "cheatowal" bo mam przegrane 110 godzin

A to gdybym grał tak samo ale miałbym kupione konto to bym nie dostał bana XD ? becz00nia " - PO CZYM DOSTAJESZ VAC'A {HEHE}

@ Dusia  dałem mu UB. Ale dla mnie nawet reset SB go nie ratuje osobę która dostała 2x vaca na konto i to na Strefie.  Dlatego mnie jest trudno wydać werdykt bo miałem już z nim styczność dlatego zostawiam wam to. Jeśli chcecie żeby grał [mnie to nie przeszkadza] to niech gra.

• Ha ha 1
  • Junior Admin
Junior Admin

@ dino  Widziałeś poprzedni temat z odwołaniem? Skalper dał mu UB z powodu RESETU SB,  a Ty go banujesz  za stare akcje z  mk, czego Ty nie ogarniasz? 

image.png 

// Zbanowałeś go za to co było KIEDYŚ, a był RESET SOURCEBANSA, czyli wsm  zbanowałeś go teraz za free... 

@ SkalpeR CS:GO  Ja to chce zobaczyć jakąś SENSOWNĄ odpowiedź od @ dino  bo widzę, że nie ogarnia i tylko się na kolesia uwziął, kolega dostał UB z powodu resetu SB a on go banuje za to samo co kiedyś... jak by nie widział, że ub dostał i sam sobie decyduje o tym, że gracz ma nie grac i tyle.. :))))

@ dino  Ale Ty możesz kolesiowi dac spokój a nie się na niego uwziąłeś i udupić go próbujesz? Czy będziesz przeciągał każdym możliwym sposobem na swoje? Dałeś mu Właśnie bezpodstawnego bana.

Skoro masz taki problem do niego to siedź ciągle na spect gdy on gra i se próbuj go ujebać na podstawie DEMKA. 

Reset SB tego nie oznacza, ale to że dostał UB nie oznacza też że musisz do niego mieć takie podejście jakie właśnie masz ;) powinieneś każdego traktować równo JAKO OPIEKUN i interweniować dopiero wtedy, gdy jest serio potrzeba (czyli gdy widzisz jakieś jego dziwne akcje, serio "odpalone" tak jak uważają co niektórzy, a nie go banujesz za co się tylko da)

@ SkalpeR CS:GO  Daj mu UB 

I mam nadzieję, że Dino się już ogarniesz i normalnie podejdziesz do jego osoby :) 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 2

heh1111.png

• Użytkownik

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Gracz odbanowany.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]