Użytkownik Rutek. Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) Twój Nick: Rutek Nick oskarżonego: Bociu SteamID oskarżonego: - nie sprawdze mam bana Data oraz czas zdarzenia: 9:45 14.08.2020 (i cały ten tydzień) Mapa: awp_kox Opis sytuacji: Rozdawanie free banów to juz 5 dla mnie ? Zamiast spędzać czas na serwerze muszę codziennie pisać odwołanie o ub Dowód w postaci linku do demka/ss: @ Trivor @ Anox @ Dusia Wasz admin który się wtrąca w nie swoje sprawy (to jest smieszne XD) @ OK_BOOMER ze mna gral jak i ":)" sporo ludzi wsmie Ale skarga nie rozchodzi się o to tylko że rozdajesz bany za darmo bo jest TEKST OZNACZONY SPECJALNIE PRZEZE MNIE że dostaje ub Tak naprawdę skarga powinna być od razu przyjęta 1 skarga na ciebie i co ? Ma być nie przyjęta bo 1 ? screen z wczoraj Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez Rutek. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Skarga przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi