Użytkownik King-Wujas Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) Cześć. Mam problem z Bassem w cs. Nie da się przez to normalnie grać. Kroki słyszalne jakby słoń tupał. Chodzi o to, że jest za wysoki. Szukałem, zmieniałem opcje w panelu itp. Może są komendy jakieś? Może o pewnych rzeczach zapomniałem, aby sprawdzić. Na innym laptopie na którym grałem długi czas, jest wszystko super. Na tym laptopie, jest właśnie taki problem. Kiedyś pamiętam, że coś dało się z tym zrobić, ale zapomniałem. Win 10, jak coś. // Problem leży po stronie karty dźwiękowej. Bas jest nawet na Ts. Piszcie, co i jak zrobić, bo ja już nie mam siły na to. Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez King-Wujas Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Spróbuj pozmieniać natężenie dźwięku w ustawieniach karty dźwiękowej. Odnośnik do komentarza
Użytkownik King-Wujas Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Nic to nie daje. Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Nie wiemy jaka masz karte dzwiekowa, nie znamy innych podzespolów. Radzę poszukac na necie rozwiązania. Odnośnik do komentarza
Użytkownik MotylaNoga Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Aktualizowałeś sterowniki? Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Cytat Panel Sterowania -> Dźwięki i urządzenia Audio --> Zakładka Głośność -> w Głośność urządzenia daj na Zaawansowane -> Opcje ,zaznacz Zaawansowane , potem znów opcje i daj właściowści i tam zaznacz Subwoofer , i tam juz sobie ustawisz K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Uszaty Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat rozwiązany. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 5 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi